Şimdi Ara

Amazon'un iphone stokları güncellenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 mini 2-3 gün önce tükendi. Amazon'un tekrar getirmesi olası mı? Aylardır Apple satmıyorlardı artık bundan sonraki satışları devamlı mı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay denemek için almıştır pek çoğu geri iade gelince stoğa girer :)

• Yav nasıl kullanılmış iphone geri iade alınır ki? Sonuçta hattı takınca garanti süresi başlıyor. Bilgi vermek isteyen arkadaşa pm kadar yakınındayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yav nasıl kullanılmış iphone geri iade alınır ki? Sonuçta hattı takınca garanti süresi başlıyor. Bilgi vermek isteyen arkadaşa pm kadar yakınındayım

Katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zett89

1 ay denemek için almıştır pek çoğu geri iade gelince stoğa girer :)

Galiba haklisin gunde 1 tane mini stoğa geliyor sonra tekrar tükeniyorAmazon'un iphone stokları güncellenir mi? 

Amazon'un iphone stokları güncellenir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yav nasıl kullanılmış iphone geri iade alınır ki? Sonuçta hattı takınca garanti süresi başlıyor. Bilgi vermek isteyen arkadaşa pm kadar yakınındayım
    Ben Amazon’a. iPhone SE 2020 128GB’yi yaklaşık 20 gün kullanıp iade etmiştim Eylül 2020’de. Hat takarak, Wi-Fi bağlayarak.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Hocam ben teknoloji mağazasında uzun süre çalıştım telefona sım kart girişi yapılıp yapılmadığı çok ince detaylarla tespit edilebiliyor oradaki elemanların inceleyebileceği bir şey değil fakat şöyle bir durum söz konusu ürünün shrinkli ambalajını açtığınız andan itibaren ürünün kullanıldığı aşikârdır. Ama ambalajı açtıktan sonra geri alıyorlarsa sıkıntı büyük :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Ben Amazon’a. iPhone SE 2020 128GB’yi yaklaşık 20 gün kullanıp iade etmiştim Eylül 2020’de. Hat takarak, Wi-Fi bağlayarak.

Alıntıları Göster

Bu ürünü bende almayı düşünüyorum da kullanıcı yorumun nedir? Alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerKomurcu

Bu ürünü bende almayı düşünüyorum da kullanıcı yorumun nedir? Alınır mı?

Alıntıları Göster
    Ben tavsiye etmiyorum.

Çünkü

1) Cihaz en ufak bir şeyde alev topuna dönüyor. O kasaya işlemci çok güçlü kalmış.

2) WiFi’si tam bir sorun yumağı.

3) Ve en büyük sıkıntısı cihaza şarj dayanmıyor.

4) İkinci el piyasası şimdiden berbat halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Eylül 2021; 13:12:59 >

• quote:

Ben tavsiye etmiyorum.

Çünkü

1) Cihaz en ufak bir şeyde alev topuna dönüyor. O kasaya işlemci çok güçlü kalmış.

2) WiFi’si tam bir sorun yumağı.

3) Ve en büyük sıkıntısı cihaza şarj dayanmıyor.

4) İkinci el piyasası şimdiden berbat halde.

Alıntıları Göster

Açıkcası günümüz şartlarında telefon fiyatları mâlum bende bu sebeple bu cihaza yönelecektim fakat şarj sıkıntısı olduğunu öngörebiliyordum.

Bahsi geçen işlemci ısınmasına dair bir fikrim yoktu o zaman uzak durulası bir telefon anladığım kadarıyla...

• quote:

Açıkcası günümüz şartlarında telefon fiyatları mâlum bende bu sebeple bu cihaza yönelecektim fakat şarj sıkıntısı olduğunu öngörebiliyordum.

Bahsi geçen işlemci ısınmasına dair bir fikrim yoktu o zaman uzak durulası bir telefon anladığım kadarıyla...

Alıntıları Göster
    Vallahi hocam ben hayatımda ilk defa bir telefon iade ettim :)) hani durumu o kadar iPhone SE’nin.

Tabi memnun olan da vardır bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Eylül 2021; 10:23:7 >
  • quote:

Vallahi hocam ben hayatımda ilk defa bir telefon iade ettim :)) hani durumu o kadar iPhone SE’nin.

Tabi memnun olan da vardır bir şey diyemem.

Alıntıları Göster

Samsung Galaxy s8+ var şuan geçenlerde ekranı kırıldı alt katmanlarda bir şey yok fakat bulunduğum ilde sadece üst camı değişebilecek bir alt yapı olmadığından komple kasayı değiştirmek istiyorlar onun içinde 1.7ooTL fiyat istediler yeni telefon almam lazım fakat ios istiyorum ne zaman iosa heves etsem alamadım İphone X bir ara 10.oooTL olmuştu tam o zaman baktım iphone alınmıyor gittim s8+ aldım. Android gördüğüm ve deneyimlediğim kadarıyla yavaş yavaş büyüyen kanser gibi.

• quote:

Samsung Galaxy s8+ var şuan geçenlerde ekranı kırıldı alt katmanlarda bir şey yok fakat bulunduğum ilde sadece üst camı değişebilecek bir alt yapı olmadığından komple kasayı değiştirmek istiyorlar onun içinde 1.7ooTL fiyat istediler yeni telefon almam lazım fakat ios istiyorum ne zaman iosa heves etsem alamadım İphone X bir ara 10.oooTL olmuştu tam o zaman baktım iphone alınmıyor gittim s8+ aldım. Android gördüğüm ve deneyimlediğim kadarıyla yavaş yavaş büyüyen kanser gibi.

Alıntıları Göster
    Tamir için çok ücret istemişler. Belki AliExpress’te full kasa satılıyordur 20-30 dolara. Orada. Alıp bir telefoncuya taktırabilirsiniz. Ya da bir nebze uygun fiyatlı olan Samsung S20FE snapdragonlu versiyona yönelebilirsiniz. Onun dışında iOS kapısı maalesef 7000’den açılıyor şu an.

• quote:

Tamir için çok ücret istemişler. Belki AliExpress’te full kasa satılıyordur 20-30 dolara. Orada. Alıp bir telefoncuya taktırabilirsiniz. Ya da bir nebze uygun fiyatlı olan Samsung S20FE snapdragonlu versiyona yönelebilirsiniz. Onun dışında iOS kapısı maalesef 7000’den açılıyor şu an.

Alıntıları Göster

S20FE için yorumlar nasıl ya da bir kullanım geçmişiniz var mı?

• quote:

S20FE için yorumlar nasıl ya da bir kullanım geçmişiniz var mı?

Alıntıları Göster
    Konusu mevcut burada. Takip edebilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150454835

• quote:

Konusu mevcut burada. Takip edebilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150454835

Alıntıları Göster

Teşekkürler Amazon'un iphone stokları güncellenir mi? 

• 7.149 liraya gittigidiyor cadde mediamarkt mağazasında iphone 11 64 gb satılıyor. 50 lira da world puan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

7.149 liraya gittigidiyor cadde mediamarkt mağazasında iphone 11 64 gb satılıyor. 50 lira da world puan var.

İnternette İphone 12 ye baktım İphone11 ile kıyaslıyorlar İphone 12 ye bu kadar para vermeye gerek yok diyorlar, sonra bir video daha açıyorum İphone 11 vs İphone 2020 SE en son baktığımda hiçbirine gerek olmadığına karar verdimAmazon'un iphone stokları güncellenir mi? 

• Aman hocam o videolar zaten cilala parlat misali hale gelmiş durumda 😃 Bazı videolarda da xr ile kıyaslanıp xr'ı öldürüyorlar cihazı şu an 6.899 liradan satıyorlar 😃

12 mini yerine 11 alınabilir denir de 12 ile 11 kıyaslamak aacayip kafa karıştıran mevzu 😃

Aslında çok haklısın hocam en güzelini yapmışsın. Se 2020 ilk çıktı 11 pro işlemcisi dediler , 11 işlemcisi bile demediler halbuki aynı çip A13. Sonra bizim telefonlara şarj dayanmamaya bağlayınca video çektiler , A13 bu kasaya çok dediler 😃

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.