Şimdi Ara

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
13
Favori
57.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen kardeşim çok güzel yazmıssın Allah senden razı olsun

• Din konuşmak istiyorsanız başka foruma gidebilirsiniz. Burası yeri değil.

• İndirim falan yok tek tük yalan indirimlere inanmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • movistar73 kullanıcısına yanıt

Söylediğin şey ile olayın yakından uzaktan yakından alakası yok. Kara Cuma denme sebebi o günkü alışveriş izdihamında 63 kişinin hayatını kaybetbesi. Her şeyi dine bağlamayın. Nasıl biz ölülerimiz olduğunda ekranlarımızı sayfalarımızı karartırıyoruz onlarda günü kara yapmış. Basit şeylerle uğraşmaz elin gavuru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bu sene amazon sınıfta kaldı. Geçen sene ile bu sene arasıında çok fark var!

• kasvaa2 K kullanıcısına yanıt

Ben de çok büyük bir avantaj göremedim, 20 ürün eklemiştim listeye alacaklarım arasında 1 tane bile indirime giren olmadı ne yazık ki..

• 1750 TL'lik camper marka botu 960 TL'YE indirmişler hemen aldim. Boyle bir indirim yok helal olsun.

• Zayıf... boşuna heyecan yaptık.

• Gerçek indirim yapan tek site diyebilirim. Çok uyguna aldım ihtiyaçlarımı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu sene tüm siteler birbiriyle anlaştı sanırım. trendyol-hb-n11 nerdeyse kupon vermeden dönemi kapattılar.. amazon zaten kupon vermiyordu.. sanırım pandemi döneminde vatandaş e-ticaret işini keşfedince , zaten satıyoruz edadıyla bu sene doğru düzgün bir indirim ihtiyacı hissetmediler... her zamanki gibi indirim olmadan kuru reklam yaptılar...

• Elektronikleri bilmem fakat gıda ve deterjanlarda çok uygun fiyatlar var benim işimi gördü.

• Beni gülümsetti. 10000 liralık alışveriş yaptım bugün ve aynı ürünleri Hepsiburada'dan alsam 1500 lira daha fazla ödeyecektim. Neye göre yıldız anlamadım.

• benim de yüzümü güldürdü, gıda ve temizlik malzemeleri aldım gayet uyguna geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.