Aynen kardeşim çok güzel yazmıssın Allah senden razı olsun |
Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada (3. sayfa)
-
-
Din konuşmak istiyorsanız başka foruma gidebilirsiniz. Burası yeri değil.
-
İndirim falan yok tek tük yalan indirimlere inanmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylediğin şey ile olayın yakından uzaktan yakından alakası yok. Kara Cuma denme sebebi o günkü alışveriş izdihamında 63 kişinin hayatını kaybetbesi. Her şeyi dine bağlamayın. Nasıl biz ölülerimiz olduğunda ekranlarımızı sayfalarımızı karartırıyoruz onlarda günü kara yapmış. Basit şeylerle uğraşmaz elin gavuru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle bu sene amazon sınıfta kaldı. Geçen sene ile bu sene arasıında çok fark var!
-
Ben de çok büyük bir avantaj göremedim, 20 ürün eklemiştim listeye alacaklarım arasında 1 tane bile indirime giren olmadı ne yazık ki..
-
1750 TL'lik camper marka botu 960 TL'YE indirmişler hemen aldim. Boyle bir indirim yok helal olsun.
Zayıf... boşuna heyecan yaptık.
Gerçek indirim yapan tek site diyebilirim. Çok uyguna aldım ihtiyaçlarımı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu sene tüm siteler birbiriyle anlaştı sanırım. trendyol-hb-n11 nerdeyse kupon vermeden dönemi kapattılar.. amazon zaten kupon vermiyordu.. sanırım pandemi döneminde vatandaş e-ticaret işini keşfedince , zaten satıyoruz edadıyla bu sene doğru düzgün bir indirim ihtiyacı hissetmediler... her zamanki gibi indirim olmadan kuru reklam yaptılar...
-
Elektronikleri bilmem fakat gıda ve deterjanlarda çok uygun fiyatlar var benim işimi gördü.
-
Beni gülümsetti. 10000 liralık alışveriş yaptım bugün ve aynı ürünleri Hepsiburada'dan alsam 1500 lira daha fazla ödeyecektim. Neye göre yıldız anlamadım.
-
benim de yüzümü güldürdü, gıda ve temizlik malzemeleri aldım gayet uyguna geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X