|
Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada
-
-
Umarım gerçekten indirim yaparlar yoksa bu amazonada ceza kesilip soruşturma açılması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kara Cuma DH de bile isim değişikliğine uğramış...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3-4 yil onceydi galiba yanlis olmasin Amazon indirimlerini surekli guncel veren ve amazon hakkinda bilgi veren bir arkadas vardi donanim haberde onu bunyesine (💵) katti ve konu dagildi.mumkunse donanim haber amazondan uzak dur oda bize yakin olsun 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fiyatların pek gülümsettiği söylenemez. Bu senenin yıldızı anladığım kadarı ile HEPSİBURADA amazon şuan bende hayal kırıklığı yarattı.
-
Vatandaşın gülümseyecek hali mi kaldı...
hb fiyatlarından 30 ila 70 lira az. gülümsedim ama sitemle.
telefon fiyatları için yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 14 Kasım 2021; 18:49:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Roborock marka robot süpürge alacam ama satıcı AMAZON değil :/
Umarım Black Friday'de indirim olur ve Satıcı: Amazon olur 😉
Notebooklarda uygun bir fiyat gören var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
AMAZONLANDINIZ
-
Gülümseten cuma dedi arkadaşlar. Bugün cuma mı :)
Sepetimde 4 adet ürün var. Görsel burada dursun.
Fiyatlar dolar kurundan daha fazla oynuyor.
-
İndirim esprisine mi gülüyoruz anlayamadık tam?
-
bu sözüm ona indirimlere ancak alaycı bir şekilde gülümsenir zaten. henüz doğru düzgün indirim falan yok. amazonun indirim yapması için Hepsiburada nın indirim yapması lazım. zira anca hepsiburada indirim yapında 3-5 kuruş aşağısına güyya amazon da indirim yapıyor. amazon dan kendi başlı başına bu yıl yaptığı bir indirim kampanya daha göremedik.
-
amazon ana konu attağa gitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet neden sadece yöneticiler görebilir diyor
nestle damak çikolata 5.70 bu arada 10 ar tane patlattım bilginize.
-
come back yaptı şimdi. git gel akıllı forum burası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Vatandaşın gülümseyecek hali mi kaldı...
|
Din konuşmak istiyorsanız başka foruma gidebilirsiniz. Burası yeri değil. |
Bu fiyatların pek gülümsettiği söylenemez. Bu senenin yıldızı anladığım kadarı ile HEPSİBURADA amazon şuan bende hayal kırıklığı yarattı. |
Söylediğin şey ile olayın yakından uzaktan yakından alakası yok. Kara Cuma denme sebebi o günkü alışveriş izdihamında 63 kişinin hayatını kaybetbesi. Her şeyi dine bağlamayın. Nasıl biz ölülerimiz olduğunda ekranlarımızı sayfalarımızı karartırıyoruz onlarda günü kara yapmış. Basit şeylerle uğraşmaz elin gavuru. |
müslüman ülke? laik demek istedin sanırım. Şeriatla yönetilmiyoruz sonuçta. |
bu sözüm ona indirimlere ancak alaycı bir şekilde gülümsenir zaten. henüz doğru düzgün indirim falan yok. amazonun indirim yapması için Hepsiburada nın indirim yapması lazım. zira anca hepsiburada indirim yapında 3-5 kuruş aşağısına güyya amazon da indirim yapıyor. amazon dan kendi başlı başına bu yıl yaptığı bir indirim kampanya daha göremedik.
|
kimsenin zoruna gittiği yok. orijinal ismi black friday. ama bizim ülkenin insanları her şeyi kendine çekip mağdur ayağına yatmayı sevdiği için black friday’in ismini değiştirme kararı alıyorlar.
|
Adamlar hasarli, defolu urunleri bile savunur olmus sirf amazon satiyor diye. Ben olsam ben de operim boyle musterileri, amazon da hepsiburada da cok iyi yapiyor |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X