müslüman ülke? laik demek istedin sanırım. Şeriatla yönetilmiyoruz sonuçta. |
Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada (6. sayfa)
-
-
o kadar söylediğim cümleden şeriatı laikliği cıkarıyorsan diyecek birşey bulmıyorum sana durma devam et..
-
amazonun mobil uygulaması prime video mu? kurayım dedim kurmuyor
-
Hayır... Bu aşağıda verdiğim linkler... İlki android tel için diğeri ios tel için....
play.google.comAmazon Shopping - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.amazon.mShop.android.shopping&gl=TRapp storeAmazon.com.tr Mobile Alışverişhttps://apps.apple.com/tr/app/amazon-com-tr-mobile-al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9F/id297606951?l=tr
-
tşkler samsung c7 pro yu desteklemiyormuş :-)
-
Ekonomi ne hale gelmiş kardeşim indirim olsa ne yazar. Gençlere hayallerini borçlusunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android versiyonundan dolayı mı?
-
muhtemelen
-
Anayasadan haberi yok halkın
Sonra niye bu haldeyiz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazılarının beyni yok fikri var . Profil fotosundan anlaşılıyor gerçi ne tür bir m..l olduğu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yiyecek içeceği bırakın artacak miktarı az cok belli. Teknolojik alet alın yarına öbürsü gün 2 katı. Bazi sitelerde ürünlerde stok olmadığı gibi site çöküyor zar zor aldım. Para köşede duracağına birsey al satis isinide az cok yapabilirsen 1/2 ay beklet kebap...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu şekilde değerlendirmek için iphone telefon almayı tavsiye eder misin hocam ya da başka ürün var mı aklında?
-
Evet fakat en az iphone 12 olmasi lazim. 12 mini olarak pek tavsiye etmem fiyatı yuzunden tercih edilen telefondu zaten 8 binlerde olunca, pahali olursa satis işi sıkıntı olur. Digerleride artar esit sekilde ok ama cita yukseldikce ayni sekilde bile olsa mini için o para degmez deyip vazgeçilir o yüzden ya en kötü 12 ya da baska urunleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X