Şimdi Ara

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
13
Favori
57.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La boşversene 2400 liralık msi ch120 hala 2400 algı yapıyorlar siz de haber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt

çok güzel duruyor bende apple olmamasına ragmen alabilirim Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada 

• Bu sene pek bir indirim göremedik. Bi hepsiburada sepette 3 saatlik bir indirim uygulamıştı. Amazon 1TL düşüyor veya düşmüyor anlamadım , bu işin neresinde bu indirim ?

• omerfak kullanıcısına yanıt

Evet siz 10000 alışverişte 1500 kar yaptım diyorsunuz kendinizce tatmin olmuşsunuz genele baktığınızda en basit örnek vereyim airpods pro yeni nesil hepsiburada da1950 tl gibi rakamlara alındı. amazonda kaç tl şuan 2896 tl sadece bu üründe hemen hemen 1000 tl kardasınız sizin yaptığınız 10000 tl alışverişi kişinin tercihine göre artık siz düşünün. Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada 

• Apple’ın kendi sitesinde 2.000 TL’ye satılan ürün 2.500 TL’den inmiş gibi gözüküyor. Satıcı amazon.com.tr

Böyle ucuz oyunlara ne gerek var?

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eylüldeki kampanya çok daha iyiydi hem fiyatlar çok iyyidi hem de stoklar hemen bitmedi. Şimdiki kampanya fiyasko oldu benim için, 40 civarı eylülde sipariş vermiştim şimdi 2 sipariş verebildim bakalım belki ilerleyen günlerde birşeyler olur.

• Aman Amazon u eleştirmeyin forum ile işbirliği yapılıyor. Bolca Amazon konusu hemen altında rakip Hepsiburada karalama konusu dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

Adamlar hasarli, defolu urunleri bile savunur olmus sirf amazon satiyor diye. Ben olsam ben de operim boyle musterileri, amazon da hepsiburada da cok iyi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağım ürünlerde aradığım markaları bile bulamıyorum, bir kaç tane marka almış başını gitmiş. Ayrıca en çok sorun çıkartan ürünler en çok satanlarda mesela Logitech G332 bildiğim kadarıyla en sorunlu kulaklığı!

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Burada çok övülen bilmediğiniz hiç bir şey almayın. Fiyat araştırın mutlaka dip dedikleri ürünleri rakip siteden en fazla 1 TL düşük. Çok süper hemen kaptım vs gaz veren çok. Amazon tıklama başına para ödüyor. Bu yüzden yapmadıkları kalmaz.

Gaza gelmeyin aman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün akşam 240gb Sandisk SSD'yi 248 tl ye aldım. Şimdi yolda hayırlısı bakalım. AGT kurye ile gelecekmiş. Kurye şirketleri her zaman bana sorun çıkartıyor umarım bu sefer bir sorun olmaz.

• Gerçekten indirimde olan birkaç ürün paylaşayım belki işinize yarar.

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada

• 2 tane adidas ayakkabı gördüm gerçekten indirimde olan birde kulaklık

• nuk28 kullanıcısına yanıt

Amazon net daha iyiydi. Örneğin Oral-B Pro 2900 diş fırçası hb'de 450 TL iken Amazon'da 350 TL idi. Hatta başta daha ucuza bulursan aradaki farkı sana veriyorlardı.

Zaten HB, indirimlerinin %99'u yalan olan firma. Cok zorunda kalmadıkça kullanmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 15 Kasım 2021; 18:17:23 >

Adam sepet yapmış onu söylemiş sen gidip bir ürünü cımbızlayıp çıkarmışsın, sonra "kendince tatmin" olan adam oluyor.

• visioneer kullanıcısına yanıt

Arkadaş cımbızlamak nedir ortalığı karıştırmak ve önyargılı olmak yerine iyi niyetli yaklaşın bir kere de kendisi örnek vermiş 10000 tl ürünü 1500 tl indirim aldım diye örnek vermiş bende ufak bir örnek verdim kıyaslama açısından bundan tutupta arkadaşı sanki dalgaya almış gibi bir imaj çıkarmak nedir? okuduğunuzu iyi anlayın herseyde bir zahmet art niyet aramayın.

• visioneer kullanıcısına yanıt

burada benim mesajda bahsettiğim gibi örnek vermişsin ama beni eleştirmişsin çok enteresan doğrusu.

• Arkadaşlar ben iki firmayı övmek veya kötülemek adına yazmadım karşılaştırma sonucu görüşlerimi belirttim ama bazı arkadaşlar saldırıya geçmiş anlam veremedim doğrusu.

Demeye çalıştığım olay şuydu hocam, arkadaş 10000TL'lik (anladığım kadarıyla) içinde birden fazla ürünün bulunduğu bir sepet yapmış ve net bir şekilde %15 daha fazla ödemekten kurtulmuş, siz de tek bir ürün örneği vermişsiniz. Eleştirdiğim şey aslında buydu.

Art niyet demeyelim, sonuçta DH hariç kimse burada şirketlerden para almıyor, ama markaya olan eğilim diyelim.

İlk önce portaldaki haberde o mesajınızı görüp gelmek istedim. Yaptığım örnek verme kastiydi ve ne kadar yanlış bir örnek olduğunu görün diye bu tarz bir örnek verdim. Siz de bunu fark edip lafı bana çevirmeye çalıştığınıza göre, görevim tamamlanmış demektir :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.