Şimdi Ara

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
13
Favori
57.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl 11.11 ve mübarek cuma indirimleri yalan oldu zaten her yıl N11 bi dünya çek kupon dağıtıldı bu yıl uygulamasına güncelleme bile vermedi hepsiburada trendyol indirim yaptığını söylese de hepsi görünüşte kaldı indirim falan olmadı hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuk28 kullanıcısına yanıt

Valla hocam "kendinizce tatmin olmuşsunuz" kelime öbeğini görünce ben tersini anladım. Niyetiniz farklı idi ise kusurumuza bakmayın.

• Yakalayabilene gayet guzel indirimler oldu. Ornek 2800 tl lik teli 2200e aldim hb den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Kasım 2021; 9:40:2 >
  • Xbox Gamepadlere 50 lira indirim yapmışlar, vatan bilgisayara gidip kasiyerle pazarlık yapsam 50 lira indiririm ben de zaten, bunun neresi black friday.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miragle kullanıcısına yanıt
    Meendiz mırattdan bahsediyorsun sen şu gizli gizli dh ref linki atıyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 ay önce Xiaomi note 10 liteyi 2.999 a aldım bu indirim mi

• Dolar olmuş 10 lira bizimkiler hala ciddi anlamda indirim bekliyorlar

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Keşke 10 olsa 😂

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

1700 küsüre satıldı bu kulaklık indirime giren stok miktarı bitmiş olabilir. Almaktan son anda vazgeçtim.

• 50 liraya ikili don, 53 ede kazak sipris ettim 😊

Amazon'un Kasım ayına özel Gülümseten Cuma Fırsatları başladı! İndirimin öne çıkanları burada

• Güldüm ama içimden

• dekareme kullanıcısına yanıt
    kimsenin zoruna gittiği yok. orijinal ismi black friday. ama bizim ülkenin insanları her şeyi kendine çekip mağdur ayağına yatmayı sevdiği için black friday’in ismini değiştirme kararı alıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

Çeviri yapacaksın diyelim.. İngilizceki bir küfür kelimesini direkt türkçeye çevirmezsin, bunu yapamazsın, başka bir ley yazarsın oraya, çünkü edebin el vermez. Ama aynı edebi mübarek cuma için göstermiyorsun.. Onu direkt " kara" olarak çeviriyorsun türkçeye.. Ortada mağduriyet yok, edep var edep !

• Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Don normal boxer değil de slip boxer sanırım(nasıl oluyorsa?) , görseli de farklı görünüyor

• zaman_rölesi Z kullanıcısına yanıt

slim sıkı oluyor. Daha rahat geliyor bana

• Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Slim değil hocam slip külot tarzı bi açıklaması vardı ürünün

• dekareme kullanıcısına yanıt
    doğru , ingilizce "black " sözcüğü türkçede "muhteşem" anlamına geliyor. sizin sözlük ne zaman çıkacak? çıkacağı yerden uzak duralım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt

Vatan bilgisayarda pazarlık yapabiliyorsun burada harcanıyorsun hocam.

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Hassiyet ve hoşgörü denilen bir kavram var .. her insanı kafandaki temelsiz mağdur edebiyatı yapıyor diye yaftalama. burası müslüman bir ülke kim ne sekilde inanırsa inanır hoşgörüye tahammülün yoksa her türlü eleştiriye açık olacaksın .. Zamaninda Amerika'da türemiş bir alışveriş günü Hadi cumaya hassasiyeti olanları geçtim. Dışarıdan bazı şeyleri alırken buraya uygun hâle getirmenin neresi zor? birçok şeyi olduğu gibi almayı ne kadar çok seviyorsunuz. bize uyar mı uymaz mı demiyoruz. en azından farklı cuma hususunda da bir isim takılmasının neyi sizi rahatsız ediyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.