< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 13 Ocak 2023; 0:5:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 13 Ocak 2023; 0:5:13 > |
Samsung faturaya bakmıyor ki özel cihazla telin imeiyi okuyor garantisi varmı yokmu görünüyor
|
İyice araştırmadan bu şekilde başlık açmayın bence
|
adam harbi harbi inanıp konu açmış bir de o kadar yazi yazmış ya cahil desen küfür yersin
|
YANLIŞ BİLGİ VERMEYİN
Samsung faturaya bakar. Bizzat kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum. Büyük harflerle yazayım ki herkes okusun kimse mağdur olmasın: SAMSUNG FATURAYA BAKAR Apple bakmaz, doğru. Huawei de emin olmamakla birlikte bakmıyordu galiba. Ama Samsung bakar. Peki, faturanız yok. Ama cihaz yeni. Ne olacak? Samsung bu koşulda cihazın üretim tarihinden itibaren 2 yıl garantiyi sayıyor. (PhoneInfo programı var Samsung için playstore'da indirin orada yazar) YANİ SAMSUNG FATURAYA BAKAR. Bizzat Samsung servisiyle yaşadığım konuşmalardan biliyorum... YANLIŞ BİLGİ verip mesuliyet almayın... |
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak en büyük sorunu bu ülkenin. Ayrıca zaten konuyla sıcak fırsatların alakası da yok, bu da başka bir olay.
Bakın kocaman yazıyla yazıyorum: GARANTİ İÇİN FATURAYA GEREK YOK HATTA SİZE KİMSE FATURA SORMAZZZZZZ... Umarım anlatabilmişimdir. Azıcık bir google araması yapıp bunu sen de öğrenebilirdin ama amacın bağcıyı dövmek olduğu için aramaya gerek yok tabi... Ekleme: Yukarıda fatura olmadan bazı maddelerde sorun çıkarıyorlar hatta isim farklılığından bile sorun çıkıyor denmiş. Cidden çıldırmamak elde değil, Anadolu'nun bir çok yerinde teknik servis yok ve telefonlarını kargo ile başka şehirlere servise yolluyorlar. Hangi fatura ismi hangi fatura arkadaşım? Kargo ile yollanıyor diyorum aloooo. |
sen telefonun kutusunu kaybetme yeter. orda imei yazar.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 22 Eylül 2018; 0:30:0 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 22 Eylül 2018; 0:33:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |