Bildirim
Amblemli, Sembollu Kişiye Özel Av Tufekleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ruhsat su bu gerekmeyen gucu dusuk barutlu tufekler oldugunu duymustum. Bu konu hakkinda bir bilginiz var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyyah
Ruhsat su bu gerekmeyen gucu dusuk barutlu tufekler oldugunu duymustum. Bu konu hakkinda bir bilginiz var mi?
atesli her turlu silah ruhsata bagnanir bu zorunludur dediginiz tufekte flobert tipindedir ve flobert ulkemizde yoktur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu kus tüfeğinin fiyatı nasıl ve nasıl ses çıkarıyor ? -
-
hayırlı satışlar SEZERAV :)
tüfek alacak tüm arkadaşlara tavsiye ederim satıcıyı - ben havalı tüfek aldım çok memnunum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambomert62 -- 5 Haziran 2014; 11:18:18 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SEZERAV
quote:
Orijinalden alıntı: rambomert62
hayırlı satışlar SEZERAV :)
tüfek alacak tüm arkadaşlara tavsiye ederim satıcıyı - ben havalı tüfek aldım çok memnunum :)
Tesekkurler Hocam. Bizde sizden cok memnun kaldik insallah size bir Av tufegi temin ederiz soyle adinizin yazdigi imzanizin oldugu bir tufek. Size yakisir.
ileride kısmetse :) çok teşekkürler
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X