Amcamın oğlu hk.
-
-
YTÜ Okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum. Kampüste köpekler en çok Elektrik-Elektronik Fakültesinde oluyor. Köpekler ısırırsa kuduz olma riski var. Keşke Eğitim Fakültesi seçseymiş. Oralarda köpek bulunmuyor.
-
Sanırsam ytü ehmde bir öğrenci kuduz olmuş yengemi sakinleştiremiyoruz ah be oğlum neden gittin davutpaşaya bounda fen bilgisi öğrt yazsaydın keşke deyip duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ytü kültür varlıklarını koruma ve onarım okuyorum aynı zamanda ytü hayvan derneği başkanıyım yengeniz hakkında yasal işlemler başlatıldı.
Sıkıntı yok biz de apolitiğiz
Bir arkadaşımızın kuduz olduğu doğrudur. Bu köpek ısırdı arkadaşımızı. Maalesef şu anki durumu pek iyi değil. Arkadaşımızı ısıran köpeği yakalayıp barınağa koydular çok şükür. Kuzenin öyle olmak istemiyorsa YTÜ Hayvan Hakları Kulübüne katılsın o zaman. Yanında KYK kredileriyle aldığı aç bitir salam paketleri taşırsa hiçbir şey olmaz. Köpekler yaklaştı mı salamları fırlatır. Köpekler salamdan korkup kaçar ve kuzenini ısırmazlar. Ayrıca kuzenin boün yazsaydı handeyener konserine gidemez, çam ağacı için nöbette durarak askerlik roleplayi yapamazdı. İyi yapmış yani.
-
ytüyle alıp veremediğiniz ne
-
Sevgi... İnsan sevdiğiyle uğraşırmış
İnsan sevdiği postu yerden yere vururmuş ( @YTÜ Ehm )
-
Yıldızların orada kayması olabilir... Ve kesinlikle eğitim fakültesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sıkıntı yok biz de apolitiğiz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X