Şimdi Ara

AMD 14.6 Beta yükleyememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Msi gx70-3be bilgisayarımda amd 8970m ekran kartı bulunmakta yaklaşık 2 3 hafta önce w 8.1 pro yükledim orjinal değil ama internetten key ile orjinal yaptım. İlk formattada 14.4 sürücüsünü yükledim sorun çıkmadı. Bugünde 14.6 beta yüklemek istedim görüntü sürücüsü yüklenirken ekran gidip gelmeye başladı bu normal hep oluyor ama birden açık mavi renkte bi ekran çıktı karşıma beyaz beyaz çizgiler çıktı sonra pc reset attı sanırım yüklenmedi catalyst control centerdan kontrol ettim 14.4 gözüküyordu ne yapmam lazım.

• bu sorundan bir arkadas daha muzdaripti ve cozemedi konuyu.mobil olanin exe'si farkli oluyor sanirim ona dikkat ettin di mi?14.6'yi ne icin istiyorsun mantle notebooklarda aktif eden surucu bu muydu?eger mantle ile isin yoksa bence 14.4 kullanmanda bir sakinca yok.amd ahci sata surucusu kullanmiyorsan amd'nin uninstall util diye bir programi var onunla kaldir surucuyu 14.4'u bastan kur.surucu kuruluyken uzerine kurmak her surucude ise yaramiyor.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/AMD-CleanUninstall-Utility.shtml
  • Mantle için genel olarak ama her zaman güncel tutmaya çalışırım herşeyi o yüzden. Denicem dediğini sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.