Şimdi Ara

Amd 2000+ sistem problem küpü oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd 2000+ Epox 8K3A+ Kingston PC2700 512ddr Seagate B.4 80gb 7200rpm Winfast ti4200 128mb Asus A-10 CoolMaster HHC-L61 fan 16X pioneer DVD Creative Live 5.1 Avermedia TVStudio
    çift isletim sistemi kullaniyorum win98se ve win XP pro.
    Sistemi yaklasik 1 yil önce toplamistim. Öncelikle sistemde performans düsüklügü uzun zamandir vardi. Bunun yaninda zaman zaman res atiyor ve açilista yüksek sicaklikta basliyor ama 20 saatte kullansam ayni derecelerde kaliyor. Bu sistemle örnegin Counter Strike v1.5te bile sabit 100 fps alamiyorum ya da bir baska örnek ut2003 oynarken masaustune atiyor zaman zaman.
    Bugün bilgisayarciya teslim edicem kasayi. adam on görüsmede bana xp den olabilecegini soyledi. eger sorunlar ramlerdense yada anakarttansa hepsini gigatekten-Ankara almistim yani garantiden nasil degistiririm bilginiz varsa aydinlatirsaniz sevinirim. ben antalyada oturuyorum. ayrica bu sisteme bir monitör alicam Samsung 757mb hakkinda elestirileriniz nelerdir? 957MB de alabilirim ama masama 17" daha uygun. Sorunlar makinemden bezdirdi ayrica sanirim anakartin 1 yillik garantisi doldu. makineyi düzene koyduktan sonra satsam ne kadar eder sadece kasa tahminen?

• dostum senin sorunun anakartla ilgili,anakartın işlemci ısı sensoru bozuk amd de öyle birşey olamaz zaten buda xp yada 98 ile ilgili bir sorun değildir performansın düşük olmasıda haiyle ısıyla kaynaklanabilir bunun yanında işlemci ayarlarınıda bakmak gerek bunları halletirirsen sorunun kalmaz ayrıca garantiden mecbur halledecekler ortada bir sorun var ayrıca anakartın nerden baksan 1 yıl daha garantisi vardır merak etme bunun yanında monitörü 763MB yada dfx modellerinden almanı tavsiye ederim çünkü hem flat hemde çözünürlük ve kalite bakımından daha iyi senin istediğin monitöre göre sana kolay gelsin umarım tavsiyelerim işine yara iyi günler
  • Sağol dostum verdiğin bilgiler için yalnız bunu pratiğe dökmek lazım. Yani malesef Antalya'da bilgisayar servisleriyle T.v tamircileri arasında pek fark yok. Yapılması gerekeni bilgisayarcıya nasıl izah edebilirim? İşlemci ısı sensöründe muhtemel arıza olduğunu söylesem anlarlar mı?
    Ayrıca sistemimdeki sorunlar halledilirse senin o/c hakkındaki fikirlerini de almak isterim.
    Yazdığım monitör 757mb, yani 763mb ve dfx'lerden daha pahalı ve daha iyi teknik verilere sahip gibi geldi bana. Yalnız Samsung'larda monitörün değilde dış yüzeydeki camın düz olduğu söyleniyor. Fiyat konusunda sınır koymaksızın tavsiye edebileceğin 17" crt hangisidir? Çoğunlukla fps oyunları oynuyor ve internette gayak :) yapıyorum. Bunun yanında 19" alsam hangisni tavsiye edersin.
    Umarım sistemimdeki problemler olur, makineden acayip soğudum.
  • dostum aslında doğru söylüyorsun o tür bölgelerde anlayan pek yok ozaman söyle anlatabilirsin onlarda aldığı toptancıyla görüşsün onlar daha bir açıklama yapabilirler anca böyle yardımcı olabilirim kardeş bizde ankarada toptancı firmada çalışıyorum bizim başımızada geliyor,yada şöyle yapabilirsin 3-4 gün teste bırak bırakmadan önce ürünlerinin seri no larını al,bakalım çözsünler ozaman nasıl çözecekler.monitör konusuna gelince sen fiyatına bakma kalitesine bak bak ben kendime alcam iki modelden birisini alcam ayrıca sadece camı düz diye birşey olamaz heleki samsungda o konuda tereddütün olmasın,tavisye edebileceğim crt monitörler konusunda ise samsung,fujisu-siemens,sony,compaqdır
  • hımmm dusunmek lazım biraz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.