Şimdi Ara

AMD 2016'da Extreme Serisinde Gaza Basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD ATİ'yi Satın aldığından beri peşinden gelen finalsal sorunlardan yüzünden 2006'dan beri istediğimiz işlemcileri Sunmadı Lisa Su 2016'da Extreme Serisinde işlemciler üretmeye başlıyacaz diye açıklamalar yaptı. AMD Athlon FX'den sonra Extreme işlemci üretmedi Fakat Phenom FX çıkarmıştı oda intelin Pentium 4 Extreme Edition gibiydi. Bulldozerler hüsran çıkanca son yıllarda AMD Beklenen işlemcileri çıkarmadı. i7 5960X i7 6960X Gibi AMD Extreme işlemciler raflarda yerini alıcak AMD Artık biran önce Extreme serisindeki işlemcileri çıkarması şart oldu yoksa intel'de başını aldıda gitti olucak. Bu sene AMD 8 Çekirdekli 16 izlekli canavarıyla yolda o zaman Zen Extreme işlemciler 16 Çekirdekli 32 izlekli canavarıyla geliyor. intel son zamanlarda AMD yüzünden gelişemedi Zen işlemcilerin Tek izlek Performansı Güçlü olucağı için intel i3 i5 i7 gibi işlemcileri çekirdekleri doldurmaya başladı Zen FX 8 Çekirdekli 16 izlekli Yolda. Bulldozerlerin Tek izlek performansı iyi olsaydı x86 pazarında Bulldozer Extreme işlemciler görebilirdik fakat olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 25 Şubat 2016; 12:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza...

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Dostum Gaza Basan AMD .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 25 Şubat 2016; 12:12:19 >
  • Hocam yas kac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD Artik Extreme Serisinde islemci Uretsin Yoksa intel Dahada Firildak islemciler Ureticek ATI'yi illa Satin Alicam Diye Kendisini Batirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 24 Şubat 2016; 21:11:07 >
  • Daha da oc yapıp extreme diye satmaya uğraşmasınlarda.
  • Yok Dusuk Enerjili Dusuk Saat Hizinda Olucakmis Zen islemciler Hatta Yeni Komut Setleriyle Geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciktiklari tarihlere bakilirsa ZEN , Kaby Lake rakip olacak.Haliyle Kaby Lake den performans olarak en az %20 ustun olmasi gerekiyor.Kesin bilinmesede ZEN mimarisinin guclu olabilme ihtimaline karsin Kaby Lake den sonra cikacak olan cannonlake lerin yeni tasarim ve 6 cekirdekli olacagi soyleniyor.Umarim ZEN beklenilen performansi verebilir.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Dostum insallah Oyle Olur Bende Onu istiyorum iki Guclu islemci Birbiriyle Kavga Etsin istiyoruz . Kyblake'i Gecmesi Kolay Degil AMD Onun icin Erteleyip Performansini Denk Getirmeye Calisacak. intel Kayplake'i Guncellerken Ne Yenilikler Gelicek Kayar Noktayi iyilestiriyor Yamulma Sorunu Cozucekler Ayni Haswell Reflesh Gibi Guclu Yapicaklar intel Toplamak isteyenler illa i7 4790K Almak Zorunda Degil i7 Kyblake Alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 25 Şubat 2016; 0:45:51 >
  • Elektrik Faturalarina hazirlikli olun demek istiyor

• Hergün aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınmı. Ortada somut birşey de yok tamamen kendi hayal ürünün. İnternetten 2 tane teknik kelime öğrenmiş sanki amd'nin işlemci mühendisiymiş gibi yazıp duruyor.
  • İntel'in çekirdekleri

AMD'nin çekirdekleri

• Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Git Yabanci Kaynaklari Arastirda Gor O Zaman AMD Extreme islemci Cikartiyormu Cikartmiyormu. Sen Onlarida Yazamazsin Onlarida Ogrenemezsin Ancak Boyle Bos Bogaz Bos Bogaz Konusursun Artik Senin Gibilere Soyleyecek Soz Bulamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 25 Şubat 2016; 12:01:04 >
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Dostum inteli Kotulemedim Fakat Zen islemci icin Core Serisini Birakip Yeni Jenarasyona Gecmesi Lazim Boyle Olmaz Yoksa Pentium 4 Gibi Olucak Sonu.

• Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Dostum Yabanci Dilin Varda Sendr Gider Yabanci Kaynaklari Arastirirsin . Ben Sadece AMD Extreme Serisinde Zen islemci Uretmeye Baslicak Diye Konu Actim Ben Kotu Birsey Yapmadim Yaptigimin Her Zaman Arkasindayim Herkesin Haberi Olsun Diye Konu Actim Bunda Kotu Birsey Yapmadim AMD Benim icin Neyse intel'de Benim icin o.

• Egomanyalar basmış burayı. Allah başka dert vermesin kardeşim. AMD Bir nümeredir.
  • Amd 32 yollu 16 çekirdek işlemci yapacağına tek çekirdek performansını geliştirsin bence. i5 3570k bile her oyunda eziyor fx8350 yi.

Amd pazar payı inşallah daha da artar da bizde yeni core işlemcileri daha uyguna alabiliriz.

• tersmantik kullanıcısına yanıt
    AMD'nin Hyper-Threading 4 Yollu IBM'den Satin Aldi intel'in Hyper-Threading 2 yollu IBM'den Satin Aldi. Zen islemcilerde En Cokta Tek izlek Performansina Koklenmisler. AMD Zen Mimarisinde CMT ile Hyper-Threading Birlestirerek Tek izlek Performansinda Atak Yapmak istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.