Arkadaşlar 64 bit işlemcisi olan ve işletim sisemi lisanslı olanlara microsoft ücretsiz 64 bit işletim sistemi CD sini ücretsiz yolluyormuş microsoftun sitesinde varnış İlgilenenlere duyurulur
Şaka mı? Adresi ver
Bi microsoft yetkilisi söyledi yarın sabah arayımda kendisinden link alayım malum bu saatte aramayalım ;)
bunu bende duydum hatta okudum ama nerde okudugumu suan hatırlamıyorum malasef
quote:
Orjinalden alıntı: cam
Arkadaşlar 64 bit işlemcisi olan ve işletim sisemi lisanslı olanlara microsoft ücretsiz 64 bit işletim sistemi CD sini ücretsiz yolluyormuş microsoftun sitesinde varnış İlgilenenlere duyurulur
hangi işletim sistemi lisanlı olacak bunu açıklamalısın,
daha önce elinde 32 bit win xp lisanslı işletim sistemi olanlara microsoft 64 bit win xp yi daha uygun bir fiyattan vereceğini açıklamamışmıydı.
arkadaş kesin şimdi hangisi uygun fiyata mı veriyor yoksa ücretsizmi??
Microsoft ve Bedava asla karşılaşmayacak hatta yakından bile geçmeyecek ikili
bedava verıosa kesın vırusludur ulen mıcrosoft demo sunu bıle bedavaya verırmı dıye tereddutte kalıyorum sen full beles dıosun bı yanlıslık vardır.daha uygun fıyata falan verıodur
su verdıgım yazıda beles offıce 2003 var amaa....
6 adet Microsoft Office 2003 alın 1 adet de biz hediye edelim!
Birlikte çalışmak için tasarlanmış sunucuları, hizmetleri ve masaüstü programlarıyla geniş bir yelpazede iş sorunlarını çözmek üzere yeniden tasarlanan Office Sistemi ile kişisel verimlilik yönetiminden karmaşık proje yönetimine kadar tüm sorunları "bir gün" değil, bugün çözebilirsiniz.
cdyi almak istiyorsanız 20 dolar veriyorsunuz ama microsoftun sitesinden bedava indirebilirsiniz. tabii bayağ bir bilgi istiyor sizden sizinmi değilmi diye.
Donanım değiştirildiğinde bile lisans iptal olur diyen microsoft mu diyor bunu
benim bildiğim microsoft xp lisansı olanlara windows xp pro 64 bit edition'u veriyo Ücretsizzz. Ama sadece bir sene kullanabileceğiniz demo bir sürüm bu