Şimdi Ara

AMD 64 X2 İŞLEMCİLERİN KUTU İÇERİĞİ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar am2 yani amd çift çekirdek işlemcilerin kutu içeriği nasıl ? fan , soğutucu blok ve termal macun çıkıyormu ? özellikle termal macunu soruyorum bu çıkıyormu yoksa ayrıca almak zorundamıyım ?

• dostum kutudan hepsi çıkıyo.ama kalite olarak bişey söyleyemiyecem.termal macun falan normal çok iyi bişey değil.bende yeni aldım işlemciyi.
  • fan+heatsink,cpu garanti ve orjinallik belgesi, işlemcinin kendisi ve yapışkanlı etiket
  • 6400+ islemci kutusunun icinden kitapcik, sogutucu(bakir petekli cift pipe) ve sogutucu uzerine surulmus macun geliyor... o macun ile o islemci garantilidir..

su anda coolnquite modda 25 derece goruyorum..
  • Benim aldığım AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ işlemciden kasaya yapıştırılan etiket çıkmadı...

Etiket normalde de yok mu yoksa bana mı öyle denk geldi?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

6400+ islemci kutusunun icinden kitapcik, sogutucu(bakir petekli cift pipe) ve sogutucu uzerine surulmus macun geliyor... o macun ile o islemci garantilidir..

o işlemcinin 25 derece olması imkansız bi ss rica etsek bide anakartın markası nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoyalForce

quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

6400+ islemci kutusunun icinden kitapcik, sogutucu(bakir petekli cift pipe) ve sogutucu uzerine surulmus macun geliyor... o macun ile o islemci garantilidir..

o işlemcinin 25 derece olması imkansız bi ss rica etsek bide anakartın markası nedir.

Towarscke nin işlemcisişnin sıcaklığı uzun zamandır tartışılıyor,doğrumu yanlş m ıbilmiyorum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

Benim aldığım AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ işlemciden kasaya yapıştırılan etiket çıkmadı...

Etiket normalde de yok mu yoksa bana mı öyle denk geldi?...

Neyse buldum etiketi... Önce ki AMD Athlon XP 2500+ işlemcimden çıkan etiket kadar bir şey bekliyordum daha küçük bir şey çıktı... Montajı yaparken arada kaynamış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.