Şimdi Ara

AMD 7850 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu işlemciyi kullananlar bana boşta ve yük altındaki sıcaklık değerlerini verebilirler mi bendeki işlemci tam yükte 58 C civarı çalışıyor bu normal bir değer mi bu sıcaklıkta fan devri 6000 civarı oluyor sesden odada durulmuyor kasanın içinde 1 tane 12 cm 2 tane 8 cm fan var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProMaGe -- 12 Temmuz 2009; 18:49:31 >

• o.c siz diyorsun degil mi ?
    bosta 49 derece civarı yükse 53-54tü galiba default halinde
    evet fan sesli calısıyor ama 6000 devir abartı galiba dogru olcmuyor programlar diye bisey denmisti benimki de 5000 filan diyor
    kasa ici sogutman iyi olmayabilir bana göre fazla tabi
    15x200 yani 3ghzde calıstırınca kac olcak dener misin stabil olması lazım o değelerde
  • normal yükte 35-40 arası yükte ise 50 - 55 arası gibi bende
  • 7850 o.c edilebilen bir işlemci ancak içinde normal dandik stok fan var ısınması doğal eskiden 6000+ işlemcilerden hatırlayacağımız gibi bakır ısı borulu fanlar çıkmaktaydı kutunun içinden.Şimdi ise daha çok phenom modellerinde çıkıyor bu fan tavsiyem uygun fiyatlı olan bu fanı almanızdırhttp://www.hepsiburada.com/arctic-cooling-freezer-64-pro-pwm-amd-k8-islemci-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd9862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Temmuz 2009; 8:22:58 >
  • Hayır beyler o.clock felan yapmıyorum yapamıyorum.Başka iyi güzel işlemciydi sonra ne olduysa sıcaklık değerleri ve fan sesi fırladı gitti başka fan soğutucu öneriniz var mı ? SK1P60! RequeM tavsiyen için sağol
  • bendeki 7850 boşta 48, yükte 58 derece.. normal bence de stok fanla.. o.c. denemesi yaptığımda (çarpan x15, fsb 220=3300 Mhz) sıcaklık değerleri değişmemişti şaşırtıcı olanı!... bilgisayarı yeğene topladığım için fazla uğraşmadan yine default haline almıştım...
  • Bende amd 7750 var.bosta cool in quiet açık bosta 45 derece yukte 55 derece civarı oluyor.

fan devrini biosdan ayarlabilirsin.fana geen voltajı dusurdugunde ses ve rpm azalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler cpu soğutucu almayı düşünüyorum.100 lira altı uygun fiyata önerileriniz neler sessiz soğuk ve kasada yer sorunu yaşatmasın....
  • Tavsiyen için teşekkürler peki şu soğutucu sizce nasıldır
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=31794
  • orta seviye güzel bir üründür buda işlemcinizi serin tutmaya rahatlıkla yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SK1P60! RequeM

orta seviye güzel bir üründür buda işlemcinizi serin tutmaya rahatlıkla yeter.

Eyvallah önerilerin için sağol
  • OCZ Vanquisher de alabilirsin. Uygut fiyatlı. Bir çok yerde mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinowell

OCZ Vanquisher de alabilirsin. Uygut fiyatlı. Bir çok yerde mevcut.

Gerçekten güzel bir ürün başka önerileriniz vars mı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProMaGe

Gerçekten güzel bir ürün başka önerileriniz vars mı arkadaşlar

Sunbeam Core Contact Freezer Ultra olabilir bütçenize uygunsa...
  • Bende de çok sesli çalışıyor. Biostan fan devrini düşürdüm kafam biraz rahat şimdi.
  • PhenomTweaker diye bir program var. Onu kullanarak beklemedeki hızları düşürün. Bende faydası oluyor. Tavsiye ederim...

AMD 7850 YARDIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.