Şimdi Ara

AMD 7990 Çözemediğim Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese elimde bios yazılımı bozuk bir 7990 ekran kartı var(yada ben öyle sanıyorum) pc görüyor kartı ancak tek takıldığında görüntü yok ama ekran kartı sağlıklı bir şekilde ısınıp gözüküyor aygıtlarda sorunu çözemedim . Acaba vramlerdemi bir problem var attığım resimlerde kullanılan ramler 0 mb olarak gözüküyor yoksa driver çakışması falan mı diyeceğim ama 2 kartta amd bios sanıyordum ancak atiwinflash ile orijinal bios attım ancak düzelmedi birde 2 kart takılıyken pc kapatmaya çalıştığımda kapanıyor yazısından sonra ekran siyah oluyor ancak pc kapanmıyor belli bir süre sonra mavi ekran verip reset atıyor (7990 takılıyken ikincil olarak) yardım edebilecekler lütfen yazsın ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım daha ne yapabilirim bilmiyorum yol gösterici yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redamazhri -- 12 Ocak 2016; 3:49:29 >

• Redamazhri R kullanıcısına yanıt
    kart normalde 7990 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redamazhri

Selamlar herkese elimde bios yazılımı bozuk bir 7990 ekran kartı var pc görüyor kartı ancak görüntü ve fanları dönmüyor ama ekran kartı sağlıklı bir şekilde ısınıp gözüküyor aygıtlarda eski serilerde atiflash ile düzeltilebiliyordu şimdide atiflash ile bu ekran kartının biosunu düzeltebilir miyim ?

Anakartinda pci baglanti varsa pci vga kart bul bitane. İki karti da tak pcye.http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=25335363
    Burda anlatiliyor. Techpowerup sitesinden kartina uygun biosu indir marka model vs vs olarak. Goruntuyu pci karttan al. Sonra 7990a bios at. Sonucu da yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet powercolor 7990 ilk versiyon

@patren

2 kartım var bu atiflash ile 6950 yi düzeltebilmiştim ancak yeni seri kartlarda sıkıntı olur mu diye düşündüm bu yeni serilerde hala bu teknik işe yarıyorsa yapacağım .

@6.cadde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redamazhri -- 12 Ocak 2016; 0:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: Redamazhri

Selamlar herkese elimde bios yazılımı bozuk bir 7990 ekran kartı var pc görüyor kartı ancak görüntü ve fanları dönmüyor ama ekran kartı sağlıklı bir şekilde ısınıp gözüküyor aygıtlarda eski serilerde atiflash ile düzeltilebiliyordu şimdide atiflash ile bu ekran kartının biosunu düzeltebilir miyim ?

Anakartinda pci baglanti varsa pci vga kart bul bitane. İki karti da tak pcye.http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=25335363
    Burda anlatiliyor. Techpowerup sitesinden kartina uygun biosu indir marka model vs vs olarak. Goruntuyu pci karttan al. Sonra 7990a bios at. Sonucu da yaz.

atiwinflash ile biosu kurdum başarılı bir şekilde ancak hala 7990 ı taktığımda görüntü gelmiyor + bilgisayar kitlenip kendine reset atıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.