Şimdi Ara

AMD 8350 cpu fan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen hafta %30 indirimle topladığım sistemden son derece memnunum. Tek bir sorunum var şu an AMD'nin stok fanı çok gürültü yapıyor. Isı adına sorun yok ama ses gerçekten rahatsız edici. Forumda araştırdım biraz ancak ya bütçe belirtilmiş ya da güncel olmayan konulara ulaştım. Amacım konu kirliliği yaratmak değil fakat bana sessiz çalışan iyi soğutan bir cpu soğutucu önerebilir misiniz? 1-2 derece fazla soğutacak diye iki katı para da ödetmeyin haaa bir bakıma f/p ürünü arıyorum yani.

İşlemci: amd fx 8350

Anakart: asus m5a97 le r2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralDorduncuVites -- 21 Haziran 2013; 20:43:04 >

• bilen birisi varsa bende merak ettim.. phenom II x4 kullanıyorum stok fanı çok gürültülü..
  • Evet ben de şuan stok fandan müzdaribim.. O nasıl vahşi bi sestir öyle. Bütçe sınırı yok. Önerilerinizi ben de bekliyorum.
  • Cooler Master Hyper 212X
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Soğutucuyu aldın mı bilmiyorum ama Xigmatek S1283, orta seviye için F/P ürünü. Daha iyi ve evladiyelik bişey istersen, sadece Teknobiyotik'te satılan Thermalright Venomous-X RT'yi alabilirsin. Çift kule soğutuculara kafa tutan bir soğutucu ama fiyatı onların yarısı kadar. Ben de FX 8120 ile kullandım. % 100 yükte 42˚C'yi geçmedi işlemci. Stok soğutucuyla ise boştayken bile 50˚C'de çalışıyordu. Fan sesi zaten malum. Korkudan, yükteki ısısına bakmadım bile.

Detaylar için şu konuya bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

Evet arkadaşlar geçen hafta %30 indirimle topladığım sistemden son derece memnunum. Tek bir sorunum var şu an AMD'nin stok fanı çok gürültü yapıyor. Isı adına sorun yok ama ses gerçekten rahatsız edici. Forumda araştırdım biraz ancak ya bütçe belirtilmiş ya da güncel olmayan konulara ulaştım. Amacım konu kirliliği yaratmak değil fakat bana sessiz çalışan iyi soğutan bir cpu soğutucu önerebilir misiniz? 1-2 derece fazla soğutacak diye iki katı para da ödetmeyin haaa bir bakıma f/p ürünü arıyorum yani.

İşlemci: amd fx 8350

Anakart: asus m5a97 le r2.0

-Cooler Master Hyper 212 EVO'yu önerebilirim. (100 TL %25 hafta sonu indirimle)

http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836

-Eğer bütçenize fazla gelirse yine Hyper 212 EVO T3X'ye bakabilirsiniz.(70 TL %25 hafta sonu indirimle)

http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/cooler-master-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=66292

• soğutucumu konuyu açtıktan 1 gün sonra aldım COOLER MASTER HYPER T4 kullanıyorum. 75 liraya aldım. çok memnumum. 8350 işlemcim yükte 39 derecede çalışıyor çok da sessiz. kasa bazen durdu mu diye şüphe ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thermalright Silver Arrow extreme öneririrm benim suan soğutucum bu süper bir şey bence yani
     AMD 8350 cpu fan önerisi
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi tercih. Dereceler de iyiymiş. Stok soğutucuyla kaçta çalışıyordu peki?
    Özel soğutucu konusundaki sloganım: En kötü özel soğutucu bile stok soğutucudan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hayırlı olsun, iyi tercih. Dereceler de iyiymiş. Stok soğutucuyla kaçta çalışıyordu peki?
    Özel soğutucu konusundaki sloganım: En kötü özel soğutucu bile stok soğutucudan iyidir.

stok fanla 48 derecelerde çalışıyordu full yükte. gürültüsü de cabası. yaklaşık 10 derece farketti.
  • Ben yanlış mı montajladım acaba? Benimkisi boşta 49-50˚C'de çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben yanlış mı montajladım acaba? Benimkisi boşta 49-50˚C'de çalışıyordu.

termal macun farkı da olabilir. ya da termal macuna rağmen soğutucunun demiir yapraklarıyla işlemcinin birbirine dokunduğu yerler olabilir. bir kere de benim başıma gelmişti aynı durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.