Bildirim
Amd 9370 fx
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıvı soğutma pompasından ses geliyormu? Elinizi üstüne koyun işlemci soğutucusunun titreşim vs varsa çalışıyordur yoksa bozulmuştur yeni bir sıvı soğutucu almanız gerekir. Bi kontrol edip yazın duruma göre yardımcı olalım -
Öncelikle teşekkürler yeni sıvı soğutma sipariş ettim inşallah sorunu çözer. Eğer cpu sıcaklığı aynı değerde devam ederse ne yapmalıyım aceba -
Biostan oto voltajı kapatıp deneme yaparak düşük voltajda çalıştırabilirseniz bu daha az ısınmasını sağlar -
-
İşlemciniz normalde sıcak çalışan bir işlemci yapabiliyorsanız @parcapincik arkadaşın dediği gibi delid yapmanızı tavsiye ederim kesin çözüm olur. Diğer yandan biostan işlemcinize gelen voltajı düşürebilirsiniz, voltaj düşütüğünde sıcaklık düşer. -
Şimdi soğutucun çalışıyorsa boşa masraf yapmış olacaksın sıvı soğutmalarda ucuz değil. -
Bios pilini cimartip tüm ayarlari sifirlayip deneseydin ama tabi sogutucu ilede olabilir 8150 var 4.2 yaptim boşta 37-39 arasi bios ayariyla oynamadiysan ya işlemci bozuk ya sogutucu -
Arkadaşlar mesajınızı yeni gördüm geç oldu galiba. Sıvı soğutma aldım pc açılıyor ama sıcaklık aynı sürekli yüksek h80i corsair aldım boşa 75 80 bazen düşüyor sıcaklık 40 lara falan ama genelde 80lerde -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X