Şimdi Ara

Amd 9370 fx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cpu socaklığı biosta bile 80 derece pc açamıyorum işlemci korumaya alıp kapatıyor hemen. Sıvı soğutma bozulmuştur diye stok fan aldım macunladım taktım ama nafile olmadı. İşlemcimde mi sıkıntı var nasıl yapabilirim yardım lütfen.
    Amd 9370 fx

• sıvı soğutma pompasından ses geliyormu? Elinizi üstüne koyun işlemci soğutucusunun titreşim vs varsa çalışıyordur yoksa bozulmuştur yeni bir sıvı soğutucu almanız gerekir. Bi kontrol edip yazın duruma göre yardımcı olalım
  • Öncelikle teşekkürler yeni sıvı soğutma sipariş ettim inşallah sorunu çözer. Eğer cpu sıcaklığı aynı değerde devam ederse ne yapmalıyım aceba
  • Amd9370fx A kullanıcısına yanıt
    Biostan oto voltajı kapatıp deneme yaparak düşük voltajda çalıştırabilirseniz bu daha az ısınmasını sağlar
  • Geçen elime bir AMD PC geldi, açıyorum kapanıyor, biostan izliyorum 40 lı derecelerden 80 üstüne gelmesi 1 dakika bile sürmüyor 90 100 kapanıyor, macunu yeniledim sonuç aynı, sordum yeni işlemci almaya bütçe müsait mi - yok dedi zaten parayla yapmıyorum işi, vatandaş gariban, dedim delid yapayım bir müddet idare etsin, bir söktüm işlemciyi işlemci üstü beton olmuş zor söktüm macunu, delid için sıvı metal tarzı elimde malzeme olmadığı icin çektim üstüne termal macunu gerçi AMD'de termal macun kullanmış beton olmuş, belki şaka gelir stres testte Max 61 gördü boşta 35 36 derece, bence senin işlemci ile işlemci üzerindeki dağıtıcı arasındaki macun termal iletkenliği kaybetmiş örnekte olduğu gibi, geçen elime geçen bilgisayarın işlemcisinin resmini çekmiştim aşağıya bırakıyorum öncesi sonrası yok temizleyip çekmiştim Amd 9370 fx

• İşlemciniz normalde sıcak çalışan bir işlemci yapabiliyorsanız @parcapincik arkadaşın dediği gibi delid yapmanızı tavsiye ederim kesin çözüm olur. Diğer yandan biostan işlemcinize gelen voltajı düşürebilirsiniz, voltaj düşütüğünde sıcaklık düşer.
  • Amd9370fx A kullanıcısına yanıt
    Şimdi soğutucun çalışıyorsa boşa masraf yapmış olacaksın sıvı soğutmalarda ucuz değil.
  • Bios pilini cimartip tüm ayarlari sifirlayip deneseydin ama tabi sogutucu ilede olabilir 8150 var 4.2 yaptim boşta 37-39 arasi bios ayariyla oynamadiysan ya işlemci bozuk ya sogutucu
  • Arkadaşlar mesajınızı yeni gördüm geç oldu galiba. Sıvı soğutma aldım pc açılıyor ama sıcaklık aynı sürekli yüksek h80i corsair aldım boşa 75 80 bazen düşüyor sıcaklık 40 lara falan ama genelde 80lerde
  • Amd 9370 fx
  • Amd 9370 fx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.