Bildirim
Amd A8 6600k işlemci grafik aktif etme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Harici ekran kartınız varsa çıkarıp monitör kablosunu anakarttan çıkan porta takınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Harici ekran kartınız varsa çıkarıp monitör kablosunu anakarttan çıkan porta takınız
Hayır yok.Anakarta takılı zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: FearMachine
quote:
Hayır yok.Anakarta takılı zaten
O zaman görüntüyü zaten işlemci içine entegre edilmiş gpudan alıyorsunuz.Yani sorun yok.Çözüldü
hayır normalde aynı kartla olan şeyler bende olmuyor.farklılık var -
quote:
hayır normalde aynı kartla olan şeyler bende olmuyor.farklılık var
Nasıl yani ? Açıklar mısınız
quote:
quote:
bütün puanlamalardan 1 alıyor grafik.max çözünürlük 1024x800 oluyor.görüntü çok büyük.sanki onboard gibi.millet o işlemci kartı ile crysis oynuyor. -
Driverini yüklediniz mi?
Driver kurmamışsınız gibi görünüyor. Driver yüklediniz mi yada emim misiniz yanlış bir driver kurmadığınıza ? -
quote:
Orijinalden alıntı: diosfer
Driver kurmamışsınız gibi görünüyor. Driver yüklediniz mi yada emim misiniz yanlış bir driver kurmadığınıza ?
Yükledim şimdi tekrar yüklüyorum -
quote:
quote:
quote:
bütün puanlamalardan 1 alıyor grafik.max çözünürlük 1024x800 oluyor.görüntü çok büyük.sanki onboard gibi.millet o işlemci kartı ile crysis oynuyor.
Icindeki zaten onboard bios ve diger updateletine bak 1 almasi normal degill update sorunudur buyuk ihtimal
İşletim sistemine ve 32 bit veya 64 bit hangisini kullanıyorsanız dikkat edin. -
64 bit kullanıyorum.güncelleme ile uğraşıyorum hala -
Amd nin sitesinde de buna göre bir driver yok -
Hocam sonuca ve çözüme ulaştığınız zaman aşama aşama buraya kaydederseniz, benimde aynı durumdan muzdarip arkadaşlarım var da.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar
Hocam sonuca ve çözüme ulaştığınız zaman aşama aşama buraya kaydederseniz, benimde aynı durumdan muzdarip arkadaşlarım var da..
Islemci guncel driverlarini ve diger driver kurdum oyle duzeldi.
bu gibi durumda doğru driveri anakartın sitesinden aramalısınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X