Şimdi Ara

AMD A8 X4 3870 CROSSFİRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A8 X4 3870 işlemci kullanıyorum. ekran kartı almadım. sizce bu işlemci hangi ekran kartı ile crossfire yapılırsa yüksek performans verir.

bazı forumlarda tüm 6 serisi amd ekran kartları ile crossfire yapılabileceği söyleniyor ama hangi 6 serisi ekran kartı ile mantıklı bir crossfire oluşturulabilir.?

ben xfx 6870 in oc modelini almayı düşünüyorum ama videolarda genelde 6570 ile crossfire yapıldığını görüyorum. 6870 i boşunamı alımış olurum sizce.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerzhul80

Arkadaşlar A8 X4 3870 işlemci kullanıyorum. ekran kartı almadım. sizce bu işlemci hangi ekran kartı ile crossfire yapılırsa yüksek performans verir.

bazı forumlarda tüm 6 serisi amd ekran kartları ile crossfire yapılabileceği söyleniyor ama hangi 6 serisi ekran kartı ile mantıklı bir crossfire oluşturulabilir.?

ben xfx 6870 in oc modelini almayı düşünüyorum ama videolarda genelde 6570 ile crossfire yapıldığını görüyorum. 6870 i boşunamı alımış olurum sizce.?

hd 6870 crossfire olmaz
    en fazla 6670 falan oluyor sanırsam
  • Fusion işlemciler sadece 65xx ve 66xx kartlarla cf yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Fusion işlemciler sadece 65xx ve 66xx kartlarla cf yapılabilir

Teşekkür ederim benim takıldığım noktada bu idi. o zaman 66xx serisi güzel bir kart alırsam vasatın üzerinde bir performans elde edebilirim sanırım CF ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: Nerzhul80

Arkadaşlar A8 X4 3870 işlemci kullanıyorum. ekran kartı almadım. sizce bu işlemci hangi ekran kartı ile crossfire yapılırsa yüksek performans verir.

hd 6870 crossfire olmaz
    en fazla 6670 falan oluyor sanırsam

Yalnız takıldığım bir nokta daha var. 6670 in iki versiyonu var. DDR3 VE DDR5 bellek modulleri farklı. DDR5 alsam problem çıkarmı acaba .?

• DDR3 ve 5 fark etmez. Ama ddr5 alırsanız biraz da olsa daha iyi performans alırsınız.
  • Fusion islemcisinin grafik birimi ile cf yapmanin sebebi ne? Merak mi? 6870 alabilecek butcn varsa hic ugrasma derim. Merak bir sure sonra cileye donusecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sitede gormustum 6670 ile mi ne CF yapmislar 3850 yada 3870'i. Testlerde hatirladigim kadari ile oyunlarda fps farki %20 kadardi genel olarak. Hatta bir oyunda da %1 fark vardi, yani cf siz 25 fps iken 6670 ile cf'li halinde 26 fps(tabi testte 7-8 oyun vardi ve birinde idi bu sonuc ama digerlerinde de fark %20'yi gecmemisti) gibiydi.
    -
    Burada dedigim inceleme :http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-a8-3800_16.html
    ilerik sayfalara dogru devam ederseniz sonuclar epey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 17 Şubat 2012; 12:28:55 >
  • Amd'nin A serisi işlemcilere ek olarak takılabilicek en yüksek model bi ekran kartı vardı şimdi tam hatırlayamıycam, onu taktıkları zaman dirt 3 fln rahatlıkla oynanıyodu. Tavsiyem onun ne olduğunu öğren (6670di büyük ihtimalle) al ve işlemcinin çok güçlü olan kendi grafik işlemcisinden de yararlan. Boşuna A serisi işlemci almış olma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.