Şimdi Ara

AMD CATALYST Ayarında Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende AMD Radeon 7850 O.C. versiyon ekran kartı var.

Daha önceleri masaüstünde sağ tıklayınca Catalyst kontrole girip oradan İşlemcinin hızını da ayarlayabiliyordum.
    Fakat şimdi artırmak istedim bi baktım ki o seçenek gitmiş.
    İşlemcim de AMD 8320 3.5 e kadar çıkıyor ama ben 2.5 yeter diye azaltmıştım hızını şimdi COD-Ghosts oyununda kasmaya başladı pc işlemcidendir diye düşünüyorum hızını artırmak istiyorum.

OC yapmayacağım arkadaşlar işlemcinin kendi hızında bir seçim yapacağım nasıl yapıcam Allah rızası için yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HPerenHP -- 9 Haziran 2015; 12:06:58 >

• sağ tıklayıp Catalyst e girince güce basınca hala duruyor orda
  • biosa girip yapsan daha kolay olmaz mi catalystle ugrasacagina?carpani bulup auto ya da 17.5 yapip kaydedip cikacaksin 3.5 ghz olacak.bios resimlerini cek telefonla ben yardimci olayim.
  • Mert-TR kullanıcısına yanıt
    İşte sorun orada öyle bir seçenek yok
     AMD CATALYST  Ayarında Sorun
  • Tamam kardeşim.
    Anakartım yeni nesil olduğundan pc açıkken de biosa girebiliyorum atarım sana ekran görüntülerini
  • Bunlar var.
    Bi de 17.5 demişsin attığım sslerden birinde var bi değer zaten 17.5 miş.

• ghostta kasmasinin sebebi ekran karti olmasin cunku islemcin 2.5 ghz degil 4 ghz calisiyor 20 gorunuyor carpan.cok uyuz o oyun kasmasi normaldir ama bu kadar oc yapalim diye ugrasacagimiza bir cpu-z goruntusu istesek olurmus.

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_1.72.1-en.exe

bostayken hizi dusurebilir coolnquiet diye bir ayar aciksa biosta o yuzden programi acinca bir seyler yap program ac ne varsa orada 4 ghz gorursen olay tamamdir 7850 kaldirmiyor demek ki o oyunu.

o catalyst'teki secenekleri ortadan kaldiran sey fuel mom vs bir suru altta calisan icadi var amd'nin ve bazi windowsunuzu hizlandirayim mi abi tarzi programlar gereksiz diye bu icatlari kapatiyor oyle olunca secenek kayboluyor catalyst'ten.sen ugrasip da bunlari kaldirmamissindir ama yoksa sebebi budur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heeee
    Ben OC filan yapmadım nasıl cpu 4GHZ da çalışıyor
    Ne varsa attım ss.
    Bu ekran kartı da yetmeyecekse ölem
     AMD CATALYST  Ayarında Sorun AMD CATALYST  Ayarında Sorun AMD CATALYST  Ayarında Sorun AMD CATALYST  Ayarında Sorun

• islemcin 4 ghz calisiyor 2.5 degil.normalde 3.5 ghz calisir turbo ile 4 ghz'ye cikar sen overclock yapmamissin yani.anakartin biraz yuksek voltaj veriyor 1.46v diyor onu 1.4 yaparsan hatta belki biraz daha dusurebilirsin oyunlarda daha az isinir.

ghost uyuz bir oyun optimizesi iyi degil.sen elindeki karti ayarini dogru yaparak gta5 bile oynarsin ghost giciklik yapabilir ben de kurmustum 280x ile agir oyun yani.
  • Hmmm anladım kendisi turboyu açıyor yani

Voltajı 1.4 yapıcam
    Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.