Şimdi Ara

AMD catalyst control center açılırken hata veriyor, sıkıntı büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD catalyst control center açılırken hata veriyor, AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor hatası geliyor.
    AMD'nin kendı sitesınden driverı indirip kurdum, kurulum sorunsuz tamamlandı dedi, pc ye rest attım ekrana gelen hata resımdekı gibi..
    PC toplama ekran kartıda Radeon HD 5400, yardımcı olana bol bol dua ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana037 -- 20 Ekim 2013; 1:05:17 >

• eran karetının kendi sitesinden driveri çekmeyi dene amd nin sürücüsü bazı kartlarda sorun çıkarabiliyor
  • http://support.amd.com/en-us/download büyük bir ihtimal yanlış driveri kurdun hocam burdan seç indir hangisi ise
  • Eski driverleri tamamen kaldır ve Driver Fusion tarzı bi programla geriye kalan amd grafik driverlerini sil.

Sonra Amd'nin sitesinden yeniden indirip kur driveri.

Olmassa format atman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

http://support.amd.com/en-us/download büyük bir ihtimal yanlış driveri kurdun hocam burdan seç indir hangisi ise

bende aynen senın dediğini yaptım hocam, ekran kartının bütün driver larını sildim, siteden resımdekı gibi yükledım aynı, fakat aynı hatayı veriyor bende anlamadım, ekran kartında bir sorun olabilirmi acaba ?

Format atsam sorun tamamen düzelirmi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: santana037

quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

http://support.amd.com/en-us/download büyük bir ihtimal yanlış driveri kurdun hocam burdan seç indir hangisi ise

bende aynen senın dediğini yaptım hocam, ekran kartının bütün driver larını sildim, siteden resımdekı gibi yükledım aynı, fakat aynı hatayı veriyor bende anlamadım, ekran kartında bir sorun olabilirmi acaba ?

Format atsam sorun tamamen düzelirmi ki ?

ugraşma bunlarla bırak slim driveri kur o güncellesin ati ekran kartım var benimde böyle sorunlar yaşamıştım gecmişte şuan hatırlamıyom nasıl cözdügümü

• Bas formatı gitsin.Sonra otomatik yaratır kurarsın driveri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bas formatı gitsin.Sonra otomatik yaratır kurarsın driveri

pc nin kendı sürücülerini kurdum başka hata verdi, orjinal sitesinden indirip kurdum yine hata veri, format atsam kesin çözüm olurmu yoksa ekran kartındamı bir sorun var orasını tam çözemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana037

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bas formatı gitsin.Sonra otomatik yaratır kurarsın driveri

pc nin kendı sürücülerini kurdum başka hata verdi, orjinal sitesinden indirip kurdum yine hata veri, format atsam kesin çözüm olurmu yoksa ekran kartındamı bir sorun var orasını tam çözemedim...

Olabilir tabi neden olmasın
    emin olmak için format at diyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım senın sorun büyük ihtimal net framework yüklü olmamasından kaynaklı sistemde kurulumu aynı hatayı zamanında bende alıyodum 2 , 3 ,3.5 sürümlerini kur netframework ün sonra ekran kartını kurmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterious -- 21 Ekim 2013; 16:13:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.