merhaba arklar amd 5600 işlemciye sahip pc im de c programını çaliştiramiorum. c yi çaliştiriyorum siyah bir ekran geliyor .Nedeni ne olabilir 1. Yüklediğim c programı başka amd ve intel makinalarda çalişior. 2. Farkli işletim sistemleri kullanmam rağmen bi sonuç alamadim. 3. pc yi teknik servise verdim işlemci ve diğer parçaları teste almişlar herşey normalmiş. Aceba işlemci yada diğer bi parçalar için yama eklentisi gibi bir şey mi lazim. simdiden yardimlarınız için teşekkürler
Şimdi öncelikle Turbo C 'mi yoksa Dev C mi? Bu çok önemli ayrıca ben de Amd kullanıcısıyım ve halen aktif olarak C kullanıyorum. + Open Gl Kullanıyorum. Yani anlayacağın amd olmasıyla bir alakası yok. Bence işletim sisteminde bir problem var.
yardimci olmaya çaliştiğin için sağol ancak benim çaliştirmak istediğim c dos ta çalişian turbo c. Amd işlemciler çaliştirmiyor demiyorum çünkü başka amd işlemciye sahip bir makinada ayni program çalişiyor.
İşte dediğim gibi; Bence işletim sisteminde problem var. İstersen sil birdaha yükle ya da Dev C++'ı yükle ( Dev c++ 4.9.9.2 )
farkli 3 işletim sisteminde denedim gene çalişmadi, bide ayni işletim sistemi ile kurulmuş intel makinada çaliştin. sağol yinede dediğin gibi yapacağim Dev C++ yükliyeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: fuat_1903
farkli 3 işletim sisteminde denedim gene çalişmadi, bide ayni işletim sistemi ile kurulmuş intel makinada çaliştin. sağol yinede dediğin gibi yapacağim Dev C++ yükliyeceğim
Evet büyük ihtimalle o sorununu giderir en azından ; hemde arayüzü daha güzel yazım kolaylıgı var haberin olsun