Şimdi Ara

AMD den anlayanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim AMD R7 M440 ekran kartım var ama pc sürekli amd r5 graphics i kullanıyor oyunlarda geçmiyor hani diyorlar oyunlara geçince otomatik geçiyor ama geçmiyor kuzenim pc si var bütün özellikleri benimkinden düşük ama cs go da hiç takılmadan oynuyor benimkisi 15 fpslere düşüyor yine hemen hemen arkadaşımda aynı özelliklere sahibiz o gta5 i orta ayarlarda akıcı birşekilde oynuyor tamam ekran kartım iyi bir ekran kartı değil ama en azından düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynarım ama olmuyor bir türlü geçiremedim değiştirebilir grafik ayarlarından yüksek performans yapıyorum bir türlü geçmiyor bana gerçekten lütfen yardım edin benim gibi bu sorunu yaşayan bir sürü insanlar var hatta özellikleri tamamıyla yazim alta

İşlemci: AMD A8-7410 APU with AMD R5 Graphics 2.20 ghz
    Ekran kartı: AMD Radeon R7 M440 ve birde aygıt yöneticisinden AMD R5 de gözüküyor normal olarak
    Ram: 8gb (kullanabilir miktar : 6,95 )

Asıl olan ekran kartım AMD Radeon R7 M440 buna geçmiyor yardım ederseniz çok sevinirim

• Merhabalar,
    Öncelikle bilgisayarınız Yüksek performans güç modunda ve fişe takılı olmalı oyuna girerken. Oyuna gireceğinizde Oyuna sağ tıklayıp grafik işlemcisi ile çalıştırdan R7yi seçin. Umarım faydalı olabilmişimdir, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 22 Temmuz 2017; 23:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Merhabalar,
    Öncelikle bilgisayarınız Yüksek performans güç modunda ve fişe takılı olmalı oyuna girerken. Oyuna gireceğinizde Oyuna sağ tıklayıp grafik işlemcisi ile çalıştırdan R7yi seçin. Umarım faydalı olabilmişimdir, iyi forumlar.

Yardımınız için çok teşekkür ederim ama oyuna sağ tıkladığım zaman grafik işlemcisi diye bir seçenek yok :(
  • Merhabalar,

Masaüstüne sağ tıkladığınızda AMD denetim masası diye bir seçenek var mı?

Umarım faydalı olabilmişimdir, İyi forumlar!

• quote:

Merhabalar,

Masaüstüne sağ tıkladığınızda AMD denetim masası diye bir seçenek var mı?

Umarım faydalı olabilmişimdir, İyi forumlar!

Radeon ayarları var AMD den anlayanlar bakabilirmi

bu var ve bu şekilde görünüyor

• Merhabalar.

R5te birinci diyor gaming kısmından R7 yi varsayılan (birincil) hale getirebilirsiniz.

İyi günler.

• quote:

Merhabalar.

R5te birinci diyor gaming kısmından R7 yi varsayılan (birincil) hale getirebilirsiniz.

İyi günler.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama gaming kısmından varsayılan felan yok yine resimlede gösterim

Tam olarak ne yapmam lazım bir türlü anlayamadım başka resim görmeniz gerekiyorsada atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crossfire seçeneğini kullan gelişmiş ayarlardan catalyst ekranı çıkar ordan maksimum güç olacak şekilde ayarlayıp crossfire etkinleştir.
  • büyük ihtimal laptop sitesinde yok driverı o sağ tıkla grafik seç için laptop sitesinden indirmen gerekli nvidia bunu kendisi yapıyor herhalde ama amd yapmıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Crossfire seçeneğini kullan gelişmiş ayarlardan catalyst ekranı çıkar ordan maksimum güç olacak şekilde ayarlayıp crossfire etkinleştir.

Kardeş bende o crossfire olayı felan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

büyük ihtimal laptop sitesinde yok driverı o sağ tıkla grafik seç için laptop sitesinden indirmen gerekli nvidia bunu kendisi yapıyor herhalde ama amd yapmıyor bildiğim kadarıyla.

ama neyi indiricem
  • Theimam5 T kullanıcısına yanıt
    İşlemci amd ekran kartı amd ve crossfire olayı yok mu? Bence sürücü yazılımının bir güncel versiyonu varsa araştır. Olması gerekir çünkü. Crimson yazılımını pek bilmiyorum ama catalyst yöneticilerinde oluyordu muhakkak. Laptop / masaüstü fark etmez yani.
  • quote:

İşlemci amd ekran kartı amd ve crossfire olayı yok mu? Bence sürücü yazılımının bir güncel versiyonu varsa araştır. Olması gerekir çünkü. Crimson yazılımını pek bilmiyorum ama catalyst yöneticilerinde oluyordu muhakkak. Laptop / masaüstü fark etmez yani.

Yok derken bulamadım bir türlü ve birde burdan resimde attım hangi driverı yüklicemi

orda gösteriyor bir kaç tane kafam karıştı ve birde ekran kartım AMD R7 M440 bir güncelleme yaptım AMD R7 M340 olarak gözüküyor :D

• Theimam5 T kullanıcısına yanıt
    21.. yazanı yükleyeceksin en güncel hangisiyse ondan başla denemeye

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%2010%20-%2064 bunu dene birde bakalım. En günceli bu.

Donanım ismi değişebilir amd de kronik o. Eski chipleri etiketini değiştirip yeniymiş gibi sunmasından kaynaklanıyor. Örnek bende 6470m var güncellendikçe sürücü 7400m göstermeye başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Temmuz 2017; 3:6:21 >
  • quote:

21.. yazanı yükleyeceksin en güncel hangisiyse ondan başla denemeye

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%2010%20-%2064 bunu dene birde bakalım. En günceli bu.

Donanım ismi değişebilir amd de kronik o. Eski chipleri etiketini değiştirip yeniymiş gibi sunmasından kaynaklanıyor. Örnek bende 6470m var güncellendikçe sürücü 7400m göstermeye başladı..

Ekran kartım zaten güncelmiş birde şu crossfire olayını ayrıntılı anlatabilirmisiniz nasıl olucak felan bilmiyorum

• Konuyuda hortlattım galiba da şunu göstermem gerekiyordu

burda benim amd r7 görünmüyor diğer oyunlarımın hiç birinde görünmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.