Merhaba. Yaklaşık bir yıl önce HDD'yi SSD'ye yükselttim. Format attıktan sonra Intel ekran kartını ve diğer driverları kuruyorum. Ancak AMD driverını kurarken pat diye görüntü donuyor. Bakın bilgisayar donuyor demiyorum, görüntü donuyor, bunu nasıl anladın derseniz test yaptım bir sürü, arkaya işlemler açıp. Elimde 4 adet farklı driver sürümü var AMD'nin. Bunlardan birisi 20 Nisan 2016 sürümlü olan 16.4.2. Bu ve önceki sürümleri kurarken dediğim sorun oluşmuyor. Ama sonra çıkan her driverda aynı sorun oluyor ve tekrar format atmam veyahut AMD'yi devredışı bırakmam gerekiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bile giriş ekranında görüntü donuyor yine. HDD takılıyken böyle bir sorun yok, yalnızca SSD'de oluyor. Bir yıldır o eski driverı kullanıyorum ama artık çok geri kaldı. Bu soruna ne sebep olabilir?
burasi ekran karti bolumu ama masaustu ekran karti bolumu oldugu icin dedigin konuda tecrubeli biri olmayabilir.notebook dedigin zaman isler degisiyor cunku belki amd'den degil baska bir sebepten olabilir ssd diyorsun hdd'de yok diyorsun kesin surucu sorunu degil gibi geldi bana.cikar baska makinede dene cikar bi nvidia tak diyemeyiz.o yuzden notebook bolumu var oraya boyle boyle sorunlarim var diye bir konu acmanda fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme