AMD HD Powercolor Ekran Kartı kullanıyorum. Windows 10'a geçtikten 3-4 gün sonra oyun oynarken ekran 2 ye ayrıldı ve sağa doğru kaydı. Ekran kartı driverını güncelledğimde düzeldi fakat aynı gün içinde Fotoğraflarda ki hatayı (Açılış ekranında yeşil çizgi) oluşmaya başladı. Windows da açılmıyor sürekli (INNACCESIBLE_BOOT_DEVICE) hatası veriyor. Boot Device hatası hard diskden kaynaklı olabilir mi?. Ekran kartını çıkarıp fanını temizledim kabataslak. Ram'leri çıkarıp taktım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
OwlHammer
kullanıcısına yanıt
hocam temiz bi format atmayı deneyin bence, böyle diyince mahalledeki bilgisayarcılar gibi hissettim kendimi ama donanımsal bi sorun yoksa öyle çözülür diye düşünüyorum
Oyuna girdiğimde çok nadir de olsa "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan ..." uyarısı veriyordu ama olmadı pek bişey. Dosyaları silmeden üzerine windows kurdum açılmadı. Artık olmadı tam format atmayı deniyim.
böyle sorunlar gördükçe windows 10 u hiç mi hiç istemiyorum iyiki de beklemişim diyorum bu gidişle de windows 10 hayal olacak benim için. indirilmiş şekilde bekliyor update edilmeyi fakat elim oraya gitmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme