Şimdi Ara

amd ekran kartı yerine intel kullanılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldım laptopumu ancak oyunların hepsinde kasma donma sorunları yaşıyorum. İntel yerine amd kullanmak için her şeyi yaptım. amd catalyst kurdum ama hangi ayarları denediysem olmadı.Biostan da gerekli ayarları yaptım ancak işe yaramadı. Driver güncel,ne yapacağımı şaşırdım bilgisayarın tadını çıkaramadım ne olur yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhudaoglu

Arkadaşlar yeni aldım laptopumu ancak oyunların hepsinde kasma donma sorunları yaşıyorum. İntel yerine amd kullanmak için her şeyi yaptım. amd catalyst kurdum ama hangi ayarları denediysem olmadı.Biostan da gerekli ayarları yaptım ancak işe yaramadı. Driver güncel,ne yapacağımı şaşırdım bilgisayarın tadını çıkaramadım ne olur yardımcı olun.

Laptop marka model nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshiba satellite l70
  • Ekranda sağ tık yap ekran kartının menüsüne gir orda performans ayarları olacak yüklü olan uygulamalar gözükecek ordan oyunun yanında güç tasarrufu yazar onun üstüne bir kere tıkla yüksek performans olur yanlız oyun oynarken laptop şarjda olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Ekranda sağ tık yap ekran kartının menüsüne gir orda performans ayarları olacak yüklü olan uygulamalar gözükecek ordan oyunun yanında güç tasarrufu yazar onun üstüne bir kere tıkla yüksek performans olur yanlız oyun oynarken laptop şarjda olması gerekiyor.

teşekkür ederim ama dediğiniz ayarları denedim zaten ancak sonuç değişmedi
  • arkadaşlar dünden beri girmediğim konu indirmediğim program kalmadı yardım edecek hiç kimse yok mu
  • Dostum sanırım direverı amd nin sitesinden kurdun, ne kadar saçma dursa da onu sil ve toshibanın sitesinden driverı bul ve kur, sorunun %90 çözülecektir.
  • şimdi buldum amd sürücüsünü toshibanın sitesinden. ne yapmam gerekiyor sonrasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhudaoglu -- 9 Nisan 2015; 11:54:55 >
  • Güncel. Toshibadan indirdiğim driveri de denedim ancak sonuç aynı. hiç mi çözümü yok bu işin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.