Şimdi Ara

amd ekran kartım / toshiba bilgisayarım / fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tosh%C4%B1ba-qosmio-x70-b-117-17-3-in%C3%A7-core-i7-4720hq-2-60ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-r9-m265x-4gb-win-8-1-notebook-1154021.html

ürün bu . yaklaşık olarak martta aldım ama lys nedeniyle kullanmaya yeni başladım denebilir . cs go yüklediğim zaman 50 fps civarı aldığımı fark ettim . ki bu seviyede bir ürün için çok düşük gelmesi sebebiyle driverlarımı güncellemeyi düşündüm . ekran kartımı manuel güncellediğimde de auto detect ile güncellediğimde de şunu fark ettim : bilgisayarımın ekran kartımın ismi farklı gözüküyordu . ( resimde olduğu gibi )
    ayrıca herhangi bir şekilde bu bilgisayarda neden 50 fps aldığım sorununa çözüm bulamadım . kafayı yemek üzereyim :) her iki sorun için de bir çözüm önerisi olan var mı ? bigisayarımda r9 365x ekran kartı var , yani bu driver güncelleme olayına girmeden önce bilgisayarın donanım kısmında öyle yazıyordu . halbuki mediamarktın sitesinde 265x var diyor :)

amd ekran kartım / toshiba bilgisayarım / fps sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATS qq -- 4 Temmuz 2016; 20:17:06 >

• up lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.