Şimdi Ara

AMD FX 6300 ALICAM FAKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR AMD FX 6300 İŞLEMCİ ALACAGIM ANAKARTIM İSE

Asus M5A78L-M LX3

BENIM EKRAN KARTIM YOK ONBOARD FX 6300'ÜN İSE DAHİLİ EKRAN KARTI YOK . FAKAT,ANAKARTIM DA BİR EKRAN KARTI VAR MI YANI EKRAN KARTI OLMADAN BU İŞLEMCİ İLE GÖRÜNTÜ ALABILIR MIYIM? EĞER ALAMAZ İSEM BAŞKA BİR İŞLEMCİ ÖNERİNİZ VAR MIDIR? BİR DE SOKET TİPİMİ NASIL ÖĞRENECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdidasS949 -- 11 Temmuz 2015; 15:42:24 >

• anakartında onboard ati hd 3000 var, oyun oynatmaz ama görüntü verir. soket olarak da hem am3+ hem am3 işlemcileri takabilirsin
  • Oyun oynatmaz derken suan amd sempron 145 le oynadıgım oyunlardan daha yuksek bır performans alacagım kesındır öyle değil mi? Ayrıca Ati hd 3000 yazıyor bırde amd 760 g var bu nedir?
  • AdidasS949 A kullanıcısına yanıt
    AMD fx6300 Sempron 145 den kat kat performanslıdır. Oynadığın oyunları bu işlemciyle çok daha rahat oynarsın. Ancak hd3000 den oyun performansı bekleme.
  • Yani hocam suanda ben bu işlemciyi alabılırım doğrudur değişmi? Birde onboard olsa bile dayz türü oyunlarda işlemci gereklı diye bilyiorum low ayarlarda kasılma donma gıbı sorunları aşabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.