Şimdi Ara

Amd Fx 8350 İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Hayırlı bayramlar,iyi forumlar ürünü ortalama yaklaşık 2 2.5 aydır kullanıyorum faturası kutusu gerekli aksesuarları mevcuttur hiç bir problem yoktur işlemcide kutudan çıktığı gibidir alacak olan arkadaşa hayırlı olsun fiyat olarak 450 TL.

Amd Fx 8350 İşlemci

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satış günceldir.

• Satma sebebiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ya sistem değişikliğine gidecem veya laptop kullanacam

• Elden alma imkanı var mı?

Fatura tarihi nedir? Nereden aldınız?
  • Hangi ildesiniz

• Siz hangi ilde satış yapıyorsunuz?

Ve diğer soruları da cevaplamanızı rica ediyorum.
  • Elazığ

• Fatura tarihi nedir? Nereden aldınız?
  • Askıya alindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecelle100lesh -- 21 Eylül 2016; 21:32:54 >
  • Bu ilandaki ürünü + Anakart + 2 adet ram satın aldım arkadaştan, parayı 19.09 sabahı hesabına yatırdım, 20.09 da kargoya yetistiremediğini söyledi, 21.09 da yazdım cevap alamadım aksam msj geldi halletim diye hangi kargoya verdiniz dedim an itibariyle hala ona da cevap alamadım, alısverisi yapmadan önce iletisim sorunu yasamazken parayı yatırdıktan sonra arkadasla iletisim kuramaz oldum.

Suan da telefonu kapalı..

Bilgilendirme amaçlı yazdım bunları, bugün içinde konu netleşmezse avukatımın yanına uğrayacağım.
  • 2 üye mağduriyetini belirtiyor, cevabınız nedir?

3 saat önce giriş yapmışsınız foruma ama cevap yazmamışsınız.

Diğer ilanlarınızı da kilitliyorum üyelerin güvenliği için!

@Ecelle100lesh
    @vernonsullivan

Kişi bilgilerini de yazar mısınız konuya?

İsim, Cep, IBAN vs.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben ödemeyi Cep'e havale şeklinde yaptım.

İsim : Abdullah Eşin

Tel : 530 984 17 49

Eğer dönüş yapar ürünler kargolanır bana ulaşır ya da para iadesi yapılırsa ben özür dileyip buraya gerekli bilgilendirmeyi yapacağım,
    aksi taktirde akşam avukatımın yanına gider yarında suç duyurusunda bulunurum.
  • Bu vatandaş ile bende alışveriş yapacaktım verdiği telefon ve hesap sahibi adını google yazdığımda bir sürü dolandırılma konularıyla karşılaştım.

Aşağıdaki en yakın zamanda açılan konu

https://forum.donanimhaber.com/m_118293755//tm.htm#118293755
  • Arkadaş ürünlerin bir kısmı yok dedigi kısım 1 adet 8 GB Ram,arkadaş parayı önden yollamıştı dolandırıcı olsam hiç bir ürünü göndermezdim,400 tl lik malzemeden calmayip 50 TL ye sattığım ram üzerinden mi dolandırıcılık yapacam lütfen yeteri kadar saçmaladınız daha fazlasına gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac-Fusion

Arkadaş ürünlerin bir kısmı yok dedigi kısım 1 adet 8 GB Ram,arkadaş parayı önden yollamıştı dolandırıcı olsam hiç bir ürünü göndermezdim,400 tl lik malzemeden calmayip 50 TL ye sattığım ram üzerinden mi dolandırıcılık yapacam lütfen yeteri kadar saçmaladınız daha fazlasına gerek yok

İyide ben sizden hala kargolama bekliyorum bizimle düzgün irtibat kurmuyorsunuz bugün gidip bakıcam kargoya dediniz baktınız mı kargo takip numarası neden vermiyor sunuz peşinizden koşturuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac-Fusion

Arkadaş ürünlerin bir kısmı yok dedigi kısım 1 adet 8 GB Ram,arkadaş parayı önden yollamıştı dolandırıcı olsam hiç bir ürünü göndermezdim,400 tl lik malzemeden calmayip 50 TL ye sattığım ram üzerinden mi dolandırıcılık yapacam lütfen yeteri kadar saçmaladınız daha fazlasına gerek yok

Mac-fusion yarın saat 12-1 gibi işlemci satın alan arkadaşa ürünlerin kargo takip no bilgisini vereceğini söylemiştir. Mac-fusion telefonuna şuan ulaşılamamaktadır. Kişi hakkında gerekli kişisel bilgiler fazlasıyla toplanmıştır. Yarın 12-1 gibi benim satın aldığım r9 380 ekran kartımı ve arkadaşın satın aldığı işlemci ürünün kargo bilgilerini bizlere göndermezse veyahut ödeme iadesi gerçekleştirmezse şahıs hakkında adli yollara başvurmak zaruri hale gelecektir. Şuan sabırla beklemedeyiz umarım artık yarın öğlen bu iş hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafaİzni -- 21 Eylül 2016; 22:02:06 >

• 19.09.16 sabah 10.30 da havaleyi yaptım, 24.09.16 hala ne ürün ne de para iadesi alabildim.

Arkadas en son hallidicez abi senin isini pazartesi günü dedi pazartesi gününü bekliyoruz bakalım..
  • mevzuyu bende merak ettim
  • Mevzu çok derin çekirdek alın gelin,la havle..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.