Şimdi Ara

Amd fx 8350 nasıl coşar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Elbette Crosshair çok daha iyi bir anakart ama fazladan 200Mhz için 220tl fazla verilir mi onu iyi düşünmek lazım. Kalite, markaya bağlılık, diğer donanımlarla uyumluluk ya da teknik destek desen anlarım ama bunların hiçbiri önemli değilse, fiyat farkı az sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Elbette Crosshair çok daha iyi bir anakart ama fazladan 200Mhz için 220tl fazla verilir mi onu iyi düşünmek lazım. Kalite, markaya bağlılık, diğer donanımlarla uyumluluk ya da teknik destek desen anlarım ama bunların hiçbiri önemli değilse, fiyat farkı az sayılmaz.

ne alıyim sen söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: free59

quote:

Elbette Crosshair çok daha iyi bir anakart ama fazladan 200Mhz için 220tl fazla verilir mi onu iyi düşünmek lazım. Kalite, markaya bağlılık, diğer donanımlarla uyumluluk ya da teknik destek desen anlarım ama bunların hiçbiri önemli değilse, fiyat farkı az sayılmaz.

ne alıyim sen söyle

Alıntıları Göster
    Vatandaki bilgilere göre msi nin extend atx olduğunu gördüm bu yüzden dikkat et bazı kasalar desteklemeyebiliyor ayrıyetten ben asus cephesinde hiç sıkıntı yaşamadığım için onu öneriyorum

• Kesinlikle asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverjazz

Kesinlikle asus

Hertürlü ama böyle rakipleri varken emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Vatandaki bilgilere göre msi nin extend atx olduğunu gördüm bu yüzden dikkat et bazı kasalar desteklemeyebiliyor ayrıyetten ben asus cephesinde hiç sıkıntı yaşamadığım için onu öneriyorum

orda yazana bakma orda hepsi öyle yazıyo sitede büyük ihtimal atx dir
  • quote:

quote:

ne alıyim sen söyle

Alıntıları Göster
    Crosshair çok üst seviye hız aşırtmacıların bile tercih ettiği bir anakart ama sen bu tip denemeler yapmayıp H100 gibi bir soğutucuyla günlük kullanım için gidebildiği yere kadar götüreyim diyorsan fiyatı düşük seçenek (burada gd80 oluyor) daha mantıklı olacaktır. Ama eğer kalite, teknik destek, uyumluluk gibi konular devreye girerse ve parada sorun değilse Asus biraz daha öne çıkar. Yani işin özeti sadece hız aşırtma için 220tl fark verilmez.

• quote:

Crosshair çok üst seviye hız aşırtmacıların bile tercih ettiği bir anakart ama sen bu tip denemeler yapmayıp H100 gibi bir soğutucuyla günlük kullanım için gidebildiği yere kadar götüreyim diyorsan fiyatı düşük seçenek (burada gd80 oluyor) daha mantıklı olacaktır. Ama eğer kalite, teknik destek, uyumluluk gibi konular devreye girerse ve parada sorun değilse Asus biraz daha öne çıkar. Yani işin özeti sadece hız aşırtma için 220tl fark verilmez.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

400TL bütçe ile başka bir mainboard bakmamanızı öneririm

Link :http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95340

Extreme denemeler de sağlayabilirsiniz, 12 + 2 Power Phase

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Merhaba,

asrock a iyi diyolar ama durup dururken alevlenen asrock duydum ben almıyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Merhaba,

asrock a iyi diyolar ama durup dururken alevlenen asrock duydum ben almıyim

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Belirtilen bütçe ile tekrarlıyorum alınabilecek üst düzey anakarttır kendileri. Kulaktan dolma bilgiler ile yanılmamanızı öneririm

• Asrock un şirketini araştırın, güzelim markanın hakkını yemeyin ve unutmayın teknoloji şans işidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Asrock un şirketini araştırın, güzelim markanın hakkını yemeyin ve unutmayın teknoloji şans işidir...

asrock un hakkini yemeyelim dogru ama kasa toplamayi planliyorum corlu ya geldiyseniz bilirsiniz burada anakart ekran karti vs. guvenerek alabilecegim tek yer vatan fakat oradada asrock satilmiyor bu yuzden gigabayte asus veya msi sececegim ama benim gozumde en iyileri asus ve msi , hangisi EN IYI
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Asrock un şirketini araştırın, güzelim markanın hakkını yemeyin ve unutmayın teknoloji şans işidir...

asrock un hakkini yemeyelim dogru ama kasa toplamayi planliyorum corlu ya geldiyseniz bilirsiniz burada anakart ekran karti vs. guvenerek alabilecegim tek yer vatan fakat oradada asrock satilmiyor bu yuzden gigabayte asus veya msi sececegim ama benim gozumde en iyileri asus ve msi , hangisi EN IYI

Alıntıları Göster
    nasıl coştıracaksınız o önemli. ön sınırı deneyecekseniz ve eğer elinizde h100 veya h80 varsa zaten her anakartta 5 ghz yaparsınız veya zorlayarak 5.2-5.5 yaparsınız. bence o kadar fazla yatırım yaomayın 300-500 arası bir anakart yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

nasıl coştıracaksınız o önemli. ön sınırı deneyecekseniz ve eğer elinizde h100 veya h80 varsa zaten her anakartta 5 ghz yaparsınız veya zorlayarak 5.2-5.5 yaparsınız. bence o kadar fazla yatırım yaomayın 300-500 arası bir anakart yeterli.

asus crosshair v formula z dusunuyorum iyi gider mi aklinizda olsun vatan hafta sonlari net uzerinden yuzde25 indirim yapiyor
  • Formula Z. Eğer H100i kullanacaksanız 5.5GHz görebilir. O hızda zaten piyasanın neredeyse en hızlı işlemcisine sahip olmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Formula Z. Eğer H100i kullanacaksanız 5.5GHz görebilir. O hızda zaten piyasanın neredeyse en hızlı işlemcisine sahip olmuş olursunuz.
    o boarda 520tl vermek tamamen gereksiz, Sabert00th 990FX var 360 liraya,Mis gibi GD80 var 380 liraya.400 liralık cpuya 520liralık ankart çok gereksiz harcama olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

o boarda 520tl vermek tamamen gereksiz, Sabert00th 990FX var 360 liraya,Mis gibi GD80 var 380 liraya.400 liralık cpuya 520liralık ankart çok gereksiz harcama olur.

rog serisinden olsun istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

rog serisinden olsun istiyorum

siz bilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

asus crosshair v formula z dusunuyorum iyi gider mi aklinizda olsun vatan hafta sonlari net uzerinden yuzde25 indirim yapiyor

siz bilirsiniz.gene ama 5 sonra 6-7 ghz yaparım demeyin. zorlarsınız. bir anlığına yaparsınız. o kadar. max. 5.2 veya 5.3 ghz stabil olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.