Şimdi Ara

AMD FX 8350 Sistem sıcaklıktan kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağı yukarı 4-5 yıldır topladığım bilgisayarla mutlu mesut yaşıyordum. Tek sıkıntım son zamanlarda havaalanı gibi bilgisayarımın fanından gelen anormal seslerdi. Speedfanı kurdum ve core tempin çok 108-110 lara çıktığını gördüm. Kasayı açınca da bu anormal sesin işlemcinin fanından geldiğini farkettim.
    Bugün vatan bilgisayara gittim bahçeşehirde. Çok ilgili orada çalışanlar. Durumu anlattım, çocuk kasayı açtı, kendinde de fx 8350 olduğunu ve oc yaptığını söyledi. Standart fan soğutucusu ile problem yaşamazsınız aslında dedi. Benim kasanın içini temizledi. Fanı söktü, bana aldırdığı termal macunla fanı yapıştırdı ve yük altında çalışmadan vatanda bana yoğun bi ses gelmedi.
    Speedfanda da cpu sıcaklığı 50 derecelerdeydi. Eğer böyle ısı artışı vs olursa belki cpu sıkıntılı olabilir dedi. Ben aslında daha sessiz çalışacak bi fan almaya gelmiştim oraya, termal macunla iş bitince iyi dedim 20 tlye olay bitti.
    Evde torrent vs açtım. Speedfan açık sıcaklık 70 leri geçti ve makine fanı sustu pc kapandı. Sonra da ana ekrana ggelmeden bi kaç kez daha kapandı. Ne dersiniz napmalı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.