Şimdi Ara

Amd fx6300 tabanlı sistemi update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar lafı fazla uzatmadan konuya gireyim.3 yıl önce sizler sayesinde düşük bütçeli sistem toplamıştım.Şimdi bu sistem güncelleştirmek istiyorum en verimli şekilde kullanmak için neler takviye etmeliyim.

Sistemim:
    Asus vento 3600 Kasa
    Gigabyte 970a-d3 anakart
    Amd Fx 6300 işlemci
    Sapphire 7750 2gb ddr3 ekran kartı
    Kingston Hyperx 4gb ddr3 ram
    Seagate 500gb hdd
    Corsair vs550 psu

Not:Fazla oyun oynayan biri değilim ara sıra pes ve pc yi fazla zorlamayacak şekilde bir kaç oyun diyelim.Ancak solidworks autocad photoshop cs6 gibi programlar kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammettaha -- 28 Aralık 2016; 17:28:26 >

• Sen ne istediğine kararver önce notebook mu isiyorsun yoksa bu bileşenleri güncelemekmi.

Mevcut sistem içinse birseyler yapılabilir öncelikle 4GB daha rem ekle toplamda 8gb rem olsun 250 gb lik Bir tane SSD ekle 500 gb hdd depo olark kullan oyunlarda daha iyi olsun psu masrafıda açmasını diyorsan gtz 1050ti alın geçin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo y510p SLI istiyorsan yardımcı olabilirim.
  • bencede ilk olarak neyi amaçladığınıza karar vermelsiniz derim ben kulanım amacınız olarak
  • Kararımı mevcut sistemi güncelleştirmekten yana.Yukarda sistemi yazdım tekrardan yazayım:

Sistemim:

Asus vento 3600 Kasa

Gigabyte 970a-d3 anakart

Amd Fx 6300 işlemci

Sapphire 7750 2gb ddr3 ekran kartı

Kingston Hyper 4gb ddr3 ram

Seagate 500gb hdd

Corsair vs550 psu

Kendimce eksikleri yazayım:

İşlemci orjinal fan ile kullanmaktayım değişmesi gerek.Ram ve ssd takviyesi bunlara ek kasa içindeki fan arızalandı onun yerine fan.Marka model olarak siz ne tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammettaha -- 28 Aralık 2016; 17:36:14 >
  • Rx 460, 470 veya gtx 1050 ti alıp rami da min 8 yaparsiniz, bir de 240 lik sandisk ssd alıp diğer hdd yi depolama kullanirsiniz. İşlemciye de biraz o.c yapabilirseniz pişman etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kart alirsaniz hd7750 ye talibim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen oyun sistemi
    4 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade - intel VS Amd
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gtx1050ti ile devam. + 4gb ram daha eklenmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.