Şimdi Ara

Amd Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. Güncellediğim amd ekran kartına rağmen fotoğrafta gördüğünüz üzere yeni sürüm var diyor. Bazen ise ekran kartı sürücüsü olmadığını söylüyor. Radeon ayarlarına girdiğimde bana " No AMD Graphics driver is installed " hatası veriyor. Arkadaşa gösterdim "driver yok" dedi fakat aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısına baktıgımda amd r7 M360 görünüyor. Bu konu öncesinde vardı diyerek bana kızmazsanız sevinirim, günlerdir araştırdım bulamadım, burada hesap açıp sormak istedim, şimdiden teşekkürler  Amd Güncelleme Sorunu

• Sheckley S kullanıcısına yanıt
    Ddu indirin sonra denetim masasından AMD Driveri kaldırın pcyi yeniden başlatın sonra ddu kurup güvenli modda AMD'yi komple silin pc yeniden başlatın.

AMD sitesinden en son driver 16.12.1 indirip yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 9 Aralık 2016; 21:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Hallettim. Görüntü bağdaştırıcısında sadece intel'in ekran kartı var. Fakat C'de amd klasörü duruyor, onu da sileyim mi?
    Dediğim işlemleri yaptıysan

klasörde amd yazması önemli değil zaten klasör boştur yada önemsiz dsya vardır.

• Son olarak, pek bilgisizim bu konuda. Burada nereyi seçmem gerekiyor? Yoksa optional downloads'daki chipset'i mi indirmem gerekiyor? Amd Güncelleme Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheckley -- 9 Aralık 2016; 21:52:5 >
    499 MB olan dosyayı indirin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim.

• Dün gece her şey iyi gidiyordu fakat yine sorun çıkardı. Amd ekran kartı aygıt yöneticisinde var, ordan güncelleme denetledim, güncel diyor. Şimdi tekrar 16.2.1 yüklüyorum. Tekrar her şey normale dönecek ama bir süre sonra tekrar bu hatayı verecek...  Amd Güncelleme Sorunu Amd Güncelleme Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheckley -- 10 Aralık 2016; 10:8:37 >

• Tamamdır, anlaşılan tek çare bios :) teşekkürler :))

• Bios'tan baktım fakat pek göremedim bu disable'dır falan. Ayrıca intel'i devredışı bırakınca amd'de devredışı kalıyor. Bunun sebebi büyük ihtimal laptop'un intel kullanmasından. Herneyse ben bu ekran kartını nasıl ayarlayacağım bios'dan daha açıklayıcı anlatabilir misin? Herkes on board falan bir şeyler yazmış ama onu bile göremedim biosta...
    Intel GPU'nun sürücüleri yüzünden olabilir ama yanlış bir şey söylemek istemiyorum size.

• Pekala tamamdır, başka konularda araştırayım :)

Benim arkadaşa benzer sorun vardı güncelliyelim derken laptop dahada berbat ettidik.

Çözüm laptop marka model sitesine girip sitesinden ekran kartı driver indiriosunuz ve denetim masasından amd silip ddu ile güvenli modda sildikten sonra siteden indirdinizi driver kuruosunuz.

Kurduktan sonra değiştirile bilir grafikleri yapılandır die bi seçenek vardı ona tıklayıp oyunları programları ekliyoz sonra seçilen programları en yüksek performans seçince ekran kartı devreye girip kullanodu.

Biz bu şekilde çözmüştük problemi umarım sizinde işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 10 Aralık 2016; 23:13:21 >
  • Yahu simdi ben fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi bana onu söyleyebilir misiniz? Sıkıntıyı bir türlü çözemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.