Şimdi Ara

AMD INTEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar alacağım fakat işlemcide karar veremedim.Hangisini önerirsiniz.

AMD ATHLON 64 3200 2.0 GHz BOX 940 AM2 SOKET
    P4 INTEL 3.0GHz LGA775 800MHz 1MB 531 BOX

• iki işlemciden amd oyunlarda daha iyidir yani oyun ağırlıklı alacaksan amd derim+daha yeni teknolojidir+intel 1mb cacheli ise presscottur yani çok ısınır..+ddr1 ram kullanır intel..ddr1 ler kalkıyo artık...ben amd derim
  • athlon al derim arkadaşım performansıda çok iyidir.
  • Bence de AMD 3200
    Overclock ile 2.6Ghz de stabil kullanabilirsin.
  • athlon al arkadaşım
  • AMD AM2 3200
  • AMD 3200
  • İkisi arasında AMD....

Çift çekirdeklerde ise İntel E6*** serisi
  • bu iki işlemci arasında seçim yapılıcaksa amd çünkü söylediğin model daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

iki işlemciden amd oyunlarda daha iyidir yani oyun ağırlıklı alacaksan amd derim+daha yeni teknolojidir+intel 1mb cacheli ise presscottur yani çok ısınır..+ddr1 ram kullanır intel..ddr1 ler kalkıyo artık...ben amd derim

Bende amd derim demesine de.
    Intel ddr 1 de kullanır ddr2 de hatta çıkınca ddr3 te bu sadece anakarta bağlı.
  • amd 3500 al kardeşim 3200 daha mantıklı fiyat oalrakda çok uçuk değil
  • iki işlemci arasında kaldıysan amd yi al derim.
    yalnız 3500 le arasında 8-10 dolar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • amd al ...yoksa gürültüden duramazsın ayrıca işlemci fanına para vermek zorunda kalırsın p4 alırsan...hayatımda gördüğüm duyduğum en gürültülü çalışan bilgisayar bu işlemciye sahipti çünki...normal fanıyla inanılmaz bir ses çıkıyordu..sırf bunun için amd al kafanı dinle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solar_apex

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

iki işlemciden amd oyunlarda daha iyidir yani oyun ağırlıklı alacaksan amd derim+daha yeni teknolojidir+intel 1mb cacheli ise presscottur yani çok ısınır..+ddr1 ram kullanır intel..ddr1 ler kalkıyo artık...ben amd derim

Bende amd derim demesine de.
    Intel ddr 1 de kullanır ddr2 de hatta çıkınca ddr3 te bu sadece anakarta bağlı.

Kardeş dediğin doğru destekler ama o işlemci çıktığında piyasada DDR2 ler yoktu.Şimdi war ve destekliyorr.İntel sistemlerin ramla olan diyalogları tamamen anakart tarafından yapıldığından destekler.işlemci eski ramler ddr3 olduğu zaman o haliyyle yeni bir işlemcideki gibi performans werirmi sorarım ??
    AMD ler de durum tam tersi 939ve önceki hiçbir AMD ye ddr2 takamazzsın.

Tavsiyeme gelince kesinlilke, her yönden AMD tabii ikisi arasında...

• zaten herkes gerekeni solemi sana. bu ikisi arasında AMD almanı. alabiliyosanda 3500 falan al derim
  • arkadaşlar bende yeni bir sistem topluyorum. amd athlon 64 3700'ün 1024 k olanını almayı düşünüyorum. performans nasıl? ısınma sorunu ile karşılaşabilir miyim? vistaya uyumlu bir işlemci mi?
  • benim işlemciden bahsediyosun performans gayet iyi ısınma sorunu yok vista ya uyumlu 3700 san diego intel in pentium d serisindeki tum işelmcilerinden daha iyidir
  • AMD ATHLON zaten çoğunluğunda görüşü buuu.. oyunlar için daha yiy bir tercih
  • quote:

benim işlemciden bahsediyosun performans gayet iyi ısınma sorunu yok vista ya uyumlu 3700 san diego intel in pentium d serisindeki tum işelmcilerinden daha iyidir

Usta 3700 ler am2 deil s939 bilginize,yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı,ayrıca vistay hazır olmaz
  • amd al o iki işlemci yse sadece düşündüğün. stock fanla overclockta bile az ısınır hemde oyunlarda daha iii üstelik overclock performansı ve maliyeti de daha iii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.