Şimdi Ara

AMD işlemciyi 4 e çıkarınca kapanıyo acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bn bi pc adlım başlarda bilmiyodum işlemci açma olayını öğrendim sona açtım pc açılıyo ama hafifte olsa zora gelince kapanıyo ve işlemci açmayaı kapatıyo kendi bn kapanmasını engellemek istiyorum lütfen bilen varsa yardım edin pcnin tüm özelliklerini yazıyım

işlemci: amd athlon 2 x3 şu andaki işlemci (açınca amd phenom 2 x4 oluyo)3.1 ghz
    anakart: asr ROCK N68-S3 UCC
    ram:4 gb ddr3 1333 mhz zeppelin soğutuculu
    ekran kartı nvidea 9400 gt ddr2 1024 mb ya bu özellikler var ama kapanmayı engelelmek istiyorum pc çekirdeklerini açınca işlemci bi anda ısınıyo ve en hafif zorlamada kapanıyo bn o kadar ısındına inanmıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkrüler önerilerinizi bekliyorum ...

• eminmisiniz aşırı ısınmadığına hw monitörü kurup sıcaklığını bir ölçün programı açın dediklerinizi yapın işlemciye yüklenin ani ısı değişimi hissederseniz kısa sürede sıkıntısı budur.siz bu yaptığınızla oc yapıyorsunuz hız aşırtıyorsunuz zorlanıp ısınma yapabilir ne kadar zaman oldu fanları kontrol et tozlanma vs.yeniyse işlemciyi soğutacak şekilde fan takviyesi yapabilirsin.
  • her işlemci o/c olacak yada sizin durumunuzda olduğu gibi deaktif çekirdek sorunsuz çalışacak diye bir kural yok...Bütün bileşenleriniz ve ayarlarınız doğru olsada işlemciniz yüzünden 4. çekirdeği stabil kullanamayabilirsiniz.
  • ya baktım da sizin o sıcaklık değerini ölçen programı yüklemiştim 42 43 oluyo normal 3 çekirdekte 4 olun 72 74 arası değişiyo fanım küçük bnce o olabilir bu kapanmayı biostan kapatmanın yolu varmı peki
  • biostan bu ısnınca kapanmayı engellemek mümkünmü acaba yada bn bu şekilde kullnıyımmı hızda sorun yok daha güçlü olmasını istiyorum sadece cvblarınız için teşekkür ederim
  • biostan bi müdahale edemezsin ama eksra fan takviyesi yapılabilir kısaca kasa içi soğutmayı güçlendirmelisin kış gününde bu kadar artması iyi değil.
  • 4. çekirdek sorunludur,uğraşmayın bu yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin isinip isinmadigina inanmanla mi olacak?
  • saolun arkadaşlar uğraşmam onun yerine anakartım phenom 2 6 çekirdeği destekliyo alr takarım sanada saol aksi adam bu kadar axi olma ya arada iyimser ol bi anada bu kadar ısınmaz ya ama takviye fan takacam genede teşekkürler herkesee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.