AMD'nin bi yerden çekileceği yok, daha dün Seamicro'nun 15k Box'larını lanse ettiler. Thunderbolt'un alternatifi ve çok daha fazlasını verebilecek olan LightningBolt diye platform duyurdular, üstelik bunda kullanılacak elektronik parçalar için üreticiler geliştiriciler de hazır. Streamrollerın yapısı hakkıında bilgiler açıklandı ki gerçekten iyi duruyor Piledriverın üstüne %15'i rahatlıkla koyabilir gibi görünüyor.
Bu haberi tam foruma girecektim benden önce davranmışsınız:)
Ek olarak AMD Seamicro üzerinden bulut tabanlı ve düşük güç tüketimli sunucu bilgisayarları da yakında piyasaya sürüyor. Bu arada AMD Steamroller'da Performans / Watt oranını %30'lara çekmeyi planlıyormuş. Excavator'de ise HSA ile ortak projeler gündeme gelebilirmiş.
Aslında bu aralar sağlı sollu Intel - AMD haberleri ortalığı sallıyor ama DH dahil tüm yerli siteler tablet - telefon haberinden zaman ayırıp tek bir kelime yazmıyor nedense?! Umarım yönetim eleştirimi ciddiye alır. Bir ara DH, AMD haberlerinde uluslararası alanda kaynak gösterilirdi şimdi ise W9000 - 8000'in bir aydır adı bile geçmedi nedense. 4600m incelemesi hayal oldu bari A300 bulup inceleseniz. Ayrıca 2014'ter AMD'nin tek sokete (FM3 ?) geçeceği iddiaları geziniyor. Biraz bu konulara ilgi gösterirseniz?
Sayfayı her açtığımda telefon tablet görmekten sıkılmaya başladım. Umarım DH bizleri de düşünmeye başlar.
Hadi sade tel tablet haberi olsa neyse, çevirmesi tercüme etmesi en kolay olanları seçiyorlar. Sıfır risk 5dk da yaz gitsin. Nasılsa yazsak da aynı kafayla okuyorlar yazmasak da aynı kafayla okuyorlar diyorlar.
obr, vishera ların zambezi olduğunda ısrarcı. Elindeki ES(Engineering Sample) işlemcinin desteklediği komutsetlerinden yola çıkarak bunun gerçekten yeni bir işlemci olduğunu ve piledriver FX in aslında zambezi olduğunu söylemiş. AMD nin ne yapmaya çalıştığı belli değil.
son test verılerınıde gorduk sayende sağolasın. fakat ben hala f/p konusunda geçerli olucağını düşünmemekteyim. daha yüksek atılım yapmalıydı amd.
Hadi gari , AMD şu işlemcileri tanıtsın,satsın,bi şeyler yapsın. Fakat, bulldozer vakası olmasın. Öte bir işlemci olsun.
Vishera'nın Bulldozer olduğu zaten biliniyordu. Yapısal anlamda değişikli te yok sadece sorunları düzeltilmiş rafine bir yapı olacak Vishera.
Buradaki örnek orjinal Fx 8350. İddiaya göre 5 GHz hıza 1.452v ile çıkabiliyor. Ayrıca CPUID, CPU-Z'nin henüz 2. nesil FX güncellemesi almadığını açıklamış ki bu da programın 8350'yi neden Zambezi olarak gördüğünün açıklaması.( Ben adamların yalancısıyım)
OBR'deki eleman da biraz tuhaf. Önce "Fx8350 buldum, test yapacağım" dedi, bir hafta sonra Çinli bir kaynaktan aldığını iddia ettiği birkaç tabloyu yayınladı. Şimdi her yerde 8350'nin güç tüketimi berbat diye borazan çalıyor ama bir tane SS alıp sayfasına koymadı nedense. Eline FX8350 geçiren ve AMD'den nefret adam bence böyle yapmak yerine kapsamlı bir test yapıp firmayı yerin dibine sokardı ama arkadaşta ses var görüntü yok. 2 hafta önce ilk testleri yayınlayıp altına güç tüketimiyle oc testlerini ekleyeceğini söylemiş ama kıpırtı yok.
@Foxbat
son paragrafta aynen benim düşündüklerimi yazmışsın. OBR daki eleman AMD den pek haz etmiyor galiba. Hem visheralar için güç tüketim değerleri çok kötü diyor hemde ortaya bir tane ortada veri sunamıyor. AMD ile ilgili attığı başlıklar da hep önyargılı ve küçümseyici ifadeler taşıyor. Anlaşılan işlemci nezaman piyasaya sunulacak işte ozaman tüm bu soruların cevaplarıda ortaya çıkacak.
intel win
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme