Şimdi Ara

AMD'nin en son sürücüleri Windows PC'leri çökertti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 16 Şubat 2023; 21:39:34 >
  • Gerçekten çok garip hocam. Böyle bir habercilik olamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMD kullanıcıları ikiye ayrılıyor.

1) Sürekli driver sorunu yaşayan , çözüm bulmaya çalışan psu dahil tüm bileşenlerini değiştirdiği halde çözüme ulaşmayıp nvidia'ya geçiş yapanlar

2) Hiçbir sorun yaşamadığını inatla belirtenler , sorunların amd hariç her şeyden kaynaklanabildiğini söyleyen , özellikle sürekli psu'yu suçlayan tayfa.

Not: AMD pişmanlıktır.. Daha önce hiç kasa toplamadığım halde 5700 xt ile başlayan yolculuğum 3 ay sonra 3060ti ile devam etti. 2 yıldır abartısız söylüyorum hiçbir sorun yaşamadım. Hala PSU'larda sorun yaşamaya devam edeceğinize en kısa zamanda nvidia'ya geçin derim.

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    kardeşim 3 seneye yakındır Asus AMD 6800xt ekran kartı kullanıyorum ve bu zamana kadar çok şükür herhangi bir probleme rastlamadım. Yalnız şunu belirteyim AMD nin sitesinden hiç bir zaman güncelleme yapmadım. Ne zaman Asusun Armony Create yazılımına güncelleme gelirse o zaman yapmışımdır. Bugün güncelleme uyarısı verdim güncelledim pek te anlamam iyi mi olmuş kötümü mü olmuş bilemiyorum. Oyunu açıyorum oynatıyor mu oynatıyor bitti ben buna bakıyorum:) Şuan bende ki güncelleme sürümü bugün yaptım Sürücü Sürümü
    22.20.42-221019a-386826C-Channel yazıyor. Ama Amd nin güncel sürümü 23.2.1 bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbacktoback -- 17 Şubat 2023; 00:42:33 >
  • AMD sürücülerinden bende sorun yaşıyorum. Bende de R7 250 ekran kartı var oyun oynarken arada cazır cuzur ses gelip sistemi bir anda kapatıyor. Oyunu geçtim video izlerken bile aynı sorun başıma geliyor. Sorun ekran kartında mı driverlardamı çözemedim bilgisi olan yeşillendirsin. Selametle.

• Milattan kalma kart dostum o.

• Eski bir kart ama AMD sürücülerinin bozuk olduğu gerçeğini değiştirmez.

• Valla yıllardır amd kullanırım en ufak problem yaşamadım ne bekliyorsunuz ki ? çamaşır bulaşık filan yıkamasını filan heralde

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Ekstra birşey beklemiyoruz tabi ki temel şeyler bile sorunsuz çalışmıyor. Dedimya bir video oynatirken bile sistem çöküyor.

• Yanlış kurulum vs vardır çift ekran bir sürü uygulama açık bi yandan oyun dayım banamasın demedi win 11 de aynı şekilde neyse şans işi diyelim.

• yurdakull kullanıcısına yanıt

haber içeriğinde 6 ve 7 serisi gpu ailesi için ibare var; sizin kurumunuzdaki adam bu gpu ları kullanmıyordur merak etmeyin...

• Şaşırmaya gerek yok HD3850 kullandığım zamanlarda böyleydi. Bir firma milim ilerlemez mi diyecek olursanız ilerlemiyor cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Belkide driver kaldirmislardir. Bios’a müdahale ediyor ise ve bunun farkinda değilsen yapacak bişey yok. Uefi boot’u yada disk seçimini değiştirdikten sonra boot sorunu yaşamamak elde değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    • Display may flicker black while switching tabs between video playback and gameplay on some AMD Graphics Products such as the Radeon™ RX 6700 XT.

bu sorunu yaşayan tek ben miyim rx 6700 xt de , bazen alt tab yaparken 1-2 dk siyak ekran kalıyor ta ki sürücü çökene kadar

Halen Known issues de gözüküyor changeloglarda

• h2oxygen1 kullanıcısına yanıt

Driverin biosa müdahale ettiğini ilk defa sizden duyuyorum, biosları ekran kartı üreticileri (kullanılan bellek markaları vb. etkenlerden dolayı, markanın modeline özgü) yazmıyor mu karta? Anakartın biosunu kast ediyorsanız, aynı şekilde, hangi birine göre ayarlansın?

Format sonrası neden çözülüyormuş peki madem biostan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 17 Şubat 2023; 6:48:59 >
  • Bu yüzden güncellemeyi çıktığı gibi yüklemiyorum whql olsun ya da olmasın çünkü bu adamlar 1 tane güzel driver yayınlıyorken 1 tane sıkıntılı driver yayınlıyorlar. Önce driver çıksın ve birkaç hafta geçsin yorumlara bakıyorum sıkıntı yoksa öyle yüklüyorum ha yeni çıkan oyunlar belki güncel driver istiyor olabilir ama yeni oyunları çıktıktan anca 1 sene sonra indirimde alabildiğim için sıkıntı yok o sırada zaten çoktan düzgün bir driver çıkmış oluyor oyuna uyumlu :D Şimdiye kadar oyunlarda yaşadığım sorunların aynısı nvidia kartlarda da yaşandığı için yabancı forumlarda okuduğum üzere, bu konuda da bir sıkıntım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 17 Şubat 2023; 8:5:30 >
  • akşam bi kurayım bakayım neler yapmışlar. sorunsuz sistemde sorun olacak mı gözlemleyelim.

not: yıllardır kullanıyorum evet bir sorunum olmadı.

• milyar dolarlık firma 18 senedir aktif olarak yarıştasın adın heryerde ama sürücü departmanını revizyondan geçiremiyorsun buna artık diyecek kelime yok .

• ramowarr kullanıcısına yanıt

Bende buna benzer bir sorunu çok saçma şekilde yaşadım. AOC monitör kullanıyordum ROG STRIX 6800 XT ile hiçbir sorun yaşamamıştım. Samsung monitöre geçtim. Arada bir kafasına estiğinde boş ekranda, tarayıcı da gezerken ekran gri oluyor senin dediğin gibi 1-2 dk sonra sürücü çöküp yeniden başlayınca kendine geliyor. Monitör değiştirdikten sonra yaşadım bu olayı da anlamış değilim. :D Ama çoğunluk vermiyor, sorun olmuyor. Kafasına estiğinde yapıyor.

Ekim ayından beri Sapphire Nitro+ SE 6900 XT, Aorus Master 6900 XT (2adet) ve son 1 aydır da ROG STRIX 6800 XT kullanıcısı olarak üstte yazdığım sorun harici diğer kartlarda bir sorun yaşamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirLife -- 17 Şubat 2023; 8:52:16 >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Sizin kuruma pentium 3 ü verecen geçecen bide 32 MB ekran kartı tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.