Şimdi Ara

amd phenom 2 x4 965 black edition ısınma sorunu yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 12 yasında pc delisi birisiyim.işlemcim 66 dereceye çıkıyor.bu yüzdende işlemcimin fanının arkasındaki yeri temizlemek istiyorum ama fanın yanlarında tutan bir sey var.fanı cıkarmak istiyorum. ama bu sefer centikler kirilir diye korkuyorum. yardim edinn

simdiden tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitdere1 -- 4 Mart 2013; 14:50:42 >

• Termal macunu mu silmek istiyorsun yoksa soğutucu bloğundaki tozları mı? Anakart kitapçığın mevcutsa ona bir göz at, işlemci takma-sökme işlemini anlatıyordur, ona göre hareket et. Yoksa işlemciye, anakarta zarar verebilirsin.
  • Saç kurutma makinesi ile yaprakların arasını temizleyebilirsiniz. Boşuna klipsleri sökmeyin yoksa geri takması çok zor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Termal macunu mu silmek istiyorsun yoksa soğutucu bloğundaki tozları mı? Anakart kitapçığın mevcutsa ona bir göz at, işlemci takma-sökme işlemini anlatıyordur, ona göre hareket et. Yoksa işlemciye, anakarta zarar verebilirsin.

fanın arkasındaki o gri şeyi temizlemek istiyorum resim koymayı denicem
  • http://imgim.com/g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC0330.jpg

http://imgim.com/g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC0329.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitdere1 -- 5 Mart 2013; 15:27:22 >
  • merhaba. soğutucu olarak kasanda kaç adet soğutucu var? ben de geçen sene phenom II X4 kullanıyordum 3.5ghz'de pek ısınma problemim yoktu, kasamın içinde 3 adet harici fan vardı iyi soğutuyordu. eğer fan kullanmıyorsan egzoz ve yan fan almanı tavsiye ederim yiğitçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

merhaba. soğutucu olarak kasanda kaç adet soğutucu var? ben de geçen sene phenom II X4 kullanıyordum 3.5ghz'de pek ısınma problemim yoktu, kasamın içinde 3 adet harici fan vardı iyi soğutuyordu. eğer fan kullanmıyorsan egzoz ve yan fan almanı tavsiye ederim yiğitçim.

1 tane fan var oda kasayı aldığım zaman vardı gerçi ben almadım babam aldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada fan 4000rpm de dönüyor
  • bu yaşta böyle donanım meraklıları ne hoş :)

kasa içine direk hava üflemek en güzel temizleme yöntemi bir saç kurutma makinası ile yapabilirsin halen ısınma sorunu varsa bir bilgisayarcıya götür termal macununu ve kasanın hava temizliğini iste :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechnicaL

bu yaşta böyle donanım meraklıları ne hoş :)

kasa içine direk hava üflemek en güzel temizleme yöntemi bir saç kurutma makinası ile yapabilirsin halen ısınma sorunu varsa bir bilgisayarcıya götür termal macununu ve kasanın hava temizliğini iste :)

yav zaten ben kasamın her tarafını temizliyorum ekran kartından tut güç kaynağına kadar (Hdd hariç)ama sadece işlemcinin fanının arkasındaki aliminyum şeyleri temizlemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitdere1

yav zaten ben kasamın her tarafını temizliyorum ekran kartından tut güç kaynağına kadar (Hdd hariç)ama sadece işlemcinin fanının arkasındaki aliminyum şeyleri temizlemek istiyorum

tabikide en güzeli bir bilgisayarcıya götürmen kendin yapmaya kalkarsan işlemciye zarar verebilirsin oraya yüksek basınç yapabilen hava tutma imkanın yoksa tabiki, bağzı tırlarda ve magrus cinsi midibus lerde basınçlı hava olabiliyor işlemci fanına yaklaşık 20 cm den tutarsan temizler ben fabrikada çalışıyorum fan temizliğini en iyi kompresör ile elde edilen basınçlı hava temizliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.