Şimdi Ara

Amd Phenom II x6 1055t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim Amd Phenom II x6 1055t soğutucu thermaltake fan kasa 3 fanlı bir kasa ve işlemci sıcaklık değerleri bunlar? biraz fazla degilmi

Amd Phenom II x6 1055t
     Amd Phenom II x6 1055t

• anakart yanlis gosteriyor bence cunku 75 derecede calismaz o alet kapanir.anakartin yeni biosu var mi guncellersen duzelebilir.
  • Birde AIDA 64 programından bakabilir misiniz hocam bu programa pek inanmıyorum ben. :)
  • Cpu fanin yerinden oynamistir kontrol et tam oturuyormu diye.birde termal macunu temizleyip yenisini sur ve montajla bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan win 8 kurdum amd overdrive ile baktım 69 derece diyor kurmadan önce fanı çıkarıp dikkatlice kotnrol edip taktım, en son macun kaldı ama macun yok elimde yarın onuda deneyecegim bakalım
  • Ofbeat O kullanıcısına yanıt
    bence macunu yenile boşta 69 derece yüksek gibi gerçi forumda arkadaşın biri core i3 3220 ile 90 dereceyi görmüş bir şey olmamış ama ne kadar doğru orasını bilemem
  • Kalite bi macun kullanın,çok etkisi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

bence macunu yenile boşta 69 derece yüksek gibi gerçi forumda arkadaşın biri core i3 3220 ile 90 dereceyi görmüş bir şey olmamış ama ne kadar doğru orasını bilemem

İntel işlemciler 90 dereceye kadar çıkabiliyor ama amd işlemcilerde bu sınır 70 . 70 in üstüne çıkmamak gerekiyor.
  • aynı işlemciden benim de var bf3 ultra ayarlarda 75 derece korkuyorum yanacak diye aynı şekilde anakart da 75e kadar çıkıyor ekran kartı da aynı hepsi 75 lerde seyrediyor hddler 45 dereceye çıkıyor oynarken stok fan saten süpürge gibi çalışıyo oyun oynarken bi soğutucu almak şart oldu anakart da değişecek of of (anakart 990xa-gd55)
  • Aynı işlemci big typhoon ile 47 deredce battlefield 3 oynarken.
    Bana soğutucunda problem var gibi göründü. En az 70 en çok 75 derece bu sıcaklıklar biraz garip. Yüklü ile boş arasındaki sıcaklık bu kadar az olmaz.
  • Ofbeat O kullanıcısına yanıt
    3 seneye yakın kullandım ben o işlemciyi taş gbi işlemcidir...En son 212x ile kullandım prime95 te bile (metin abi kulakları çınlasın) 45 dereceyi geçmedi.SİZİN SICAKLIKLARINIZ ÇOK FAZLA BEN O SICAKLIKLARI 1 KERE BİLE GÖRMEDİM...
  • 125 wattlık ise normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.