Şimdi Ara

AMD PHENOM II X6 1090T /// i7 950 hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikkat edilmesi gereken bir nokta da, AMD'nin AM3 soketine başka işlemci çıkartıp çıkartmayacağıdır. Bulldozer'ler çok yakında geliyor. 1090T yada 1095T AM3'ün zirvesimidir? Eğer öyleyse LGA1366 soketine yatırım yapmak daha mantıklıdır. Çünkü masaüstündeki bütün işlemcileri, misli ile tokat manyağı yapan Core i7-980x işlemcisinin abisi 990x piyasaya çıkıyor. Yakın gelecekte işlemciniz yetersiz geldiğinde bir Core i7-990x ile upgrade edilebilir ama AM3'e başka işlemci takamazsınız
  • bulldozer için ayrı soket çıkacak am3+ diye ama bazı modelleri am3'e olacakmış zaten bulldozer için özel anakart almak daha manlıklı olur
    1366 sokette yakın zaman 1000tl civarı 6 çekirdekli bir işlemci çıkacaktır ama ondan sonra intel i9'lar için 2000'li bir sokete geçecek
    upgrade edilecekse 1366 soket daha iyi olur
    işlemci gücü olarak i7 950 ile x6 1090t aynı güçte, kafa kafaya i7 950 frekansa daha iyi tepki vermesi lağzım 4ghz gibi bir hızada rahat çıkar i7 920 çıkıyordu
    i7 950 almak daha iyi olacaktır bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4n

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: c4n

quote:

Orijinalden alıntı: stevan

Bu olayı neden bukadar şahsi şovunuza dönüştürdünüz ki
    intel veya amd maaş mı veriyor size forumlarda bizim reklamımızı yapın diye
    bukadar testlere takılmayın bence intel akar amd f/p bana göre amd nin f/p liği kalmadı artık

şu verdiğim testlere biraz daha dikkatli bak, oc edilip @4,1 olunca rakibi kimmiş dikkat et, şahsi şov değil bu, millet atıp kesiyor ben oc ettim bence olmaz sene olur falancı onu dedi filancı bunu dedi, gelip tek çekirdek performanısını yazanı mı istersin, eski 6 çekirdek desteği olmayan programda test yapanı mı istersin her daldan eleman mevcut, bilgi kirliliği hat safhada. Kimse de oc edip render almaya güvenemiyor işlemcim yanar diye, oc de stabil deyip atanlara şimdi ne oldu..

bir insan kendini ancak bu akdar rezil edebilir. seni tebrik ediyorum. şu testlere bakan adam zaten sana güler başka bir şey yapmaz. render nedir ondan bile haberin yok. üstüne üstlük default işlemciye karşı 1 ghz oc yapılmış işlemciyi koymuşsun. işin komik yanı o testte x6 nın default halide var ve ne olduğunu görmemek için kör olmak lazım. Allah aşkına biraz daha test eklede kendini rezil etmeye devam et eğlenceli olmaya başladın. akşam akşam güldürdün beni Allah ta seni güldürsün. Default işlemciyi 4.1 e çıkartılmış ve 2 çekirdek fazlası olan işlemciyle karşılaştırıp birde zafer kazanmış gibi sevinmen çok hoştu Bilmem gözlerin sağlam mı ama verdiğin testte amd nin X6 sı defaultta i860 la başa baş

Anlamadığım konuda yorum yaptım afedersiniz de çekil benden sana tavsiye ben her gün 10 saat 3dsmax başında oturuyorum kimle aşık attığını sandın bilmiyorum ama dalaşacağın adam ben değilim.

Öyle bir kafa yapısı var ki i7 860 ile i7 920 arasında sanki dağlar var, al bak bilgin olsun sağda solda boş boş konuşma

http://www.anandtech.com/bench/Product/108?vs=47
    i7 860 >>>> 16598
    i7 920 >>>> 16221

cinebench skoruna iyi bak da gözün açılsın i7 860 ; i7 920 ni nasıl geçmiş ;920 daha iyidir 920>860 düz mantığı her zaman çalışmıyor demek ki
    , i7 950 oc olmuyor falan demiyorum ama siz ben ne demediysem yamalıyorsunuz, i7 950 olmayan bir listeyi verip i7 950 ile amd 1090t yi kıyas eden , i7 950 o listede yok dediğimde saçmalamaya başlayan kim acaba benim "bence geçer " diye de tabirim yok, konuştuğum çerçevede analiz sonuçları ne diyorsa onu diyorum. Single thread sonuçlarını koyup 6 çekirdek ile 4 çekirdeği kıyas yapan birine ne anlatabilirim ki ...

hangsinin sektörde kullanıldığını bilmeden test yayınlayıp sonra dönmen yeterince acınası değilmiş gibi verilen testleri içlerinde i950 yok 2 önce çıkan i920 var demende acınacak durumda olduğunun başka bir kanıtı. battıkça batıyorsun.
    verdiğin testlere gözün yerine başka yerinle baktığın için çok çekirdek testlerini görememende güzel. ben oraya piyasada en kullanılan render motoru kullanıcı testi koymuşum sen ne desen boş. ilk mesajından beri bilmediğin konularda konuştuğun açıkca ortada şimdi kendini kurtarmaya çalıştıkça batıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 24 Ekim 2010; 14:53:42 >

• konu içindeki üyeler arası saygı sınırlarını aşan tartışmanın devam etmesi halinde ceza puanlarını verilecektir.

yi forumlar
  • uzmanların yazdığına göre sonuç http://www.anandtech.com/bench/Product/100?vs=146
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

uzmanların yazdığına göre sonuç http://www.anandtech.com/bench/Product/100?vs=146

İnsan inandırıcı olsun diye rakibe en azından önemsiz bir kaç kriterde üstünlük verirdi.
    Bu testi yapanlar insan değil zaten.
  • amd 1090t al..i7de kimmiş ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Ekim 2010; 18:24:29 >
  • uyardığım halde tartışmayı sürdüren üyelere gerekli işlemler yapılacaktır...

iyi forumlar
  • ozman kasmaya gerek yok render yapa adam i7 980x alır :)
    ozman kasmaya gerek yok render yapa adam i7 980x alır :)
    ozman kasmaya gerek yok render yapa adam i7 980x alır :)
  • AMD Phenom II X6 1090T Overclock ve oyun performansına buradan da ulaşabilirsiniz;

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.