Şimdi Ara

amd phenom işlemci ekran kartı limiti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben amd phenom x4 955 işlemci kullanmaktayım.Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama alacağım ekran kartının işlemci limitine takılıp takılmayacağını bilmiyorum.alacağım ekran kartı gtx 660 ti veya 670 olacak.sistem aşağıdaki gibidir.

gigabyte ga-880 ud3
    wd caviar black 1 tb
    amd phenom x4 955
    kingston 4gb 1333mhz cl7
    sunbeam core contack freezer
    high power 850 watt absoulit

• quote:

Orijinalden alıntı: byzaf

Arkadaşlar ben amd phenom x4 955 işlemci kullanmaktayım.Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama alacağım ekran kartının işlemci limitine takılıp takılmayacağını bilmiyorum.alacağım ekran kartı gtx 660 ti veya 670 olacak.sistem aşağıdaki gibidir.

gigabyte ga-880 ud3
    wd caviar black 1 tb
    amd phenom x4 955
    kingston 4gb 1333mhz cl7

ılla sunu al demek haddım degıl ama bu 660ti f/p urunu degıl yanı hesaplı degıl.. 7850 al hem hesaplı hem ust duzey ekran kartı.. ben phenom 965+7850 kullanıyrum ultra ayarlarda bf3, mw3 oynuyrum sıfır kasılma..
  • Çarpan: 20
    Voltaj: 1.475v

4 ghz yap kullan. Az bişey olur ama sıkıntı yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarzone

quote:

Orijinalden alıntı: byzaf

Arkadaşlar ben amd phenom x4 955 işlemci kullanmaktayım.Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama alacağım ekran kartının işlemci limitine takılıp takılmayacağını bilmiyorum.alacağım ekran kartı gtx 660 ti veya 670 olacak.sistem aşağıdaki gibidir.

gigabyte ga-880 ud3
    wd caviar black 1 tb
    amd phenom x4 955
    kingston 4gb 1333mhz cl7

ılla sunu al demek haddım degıl ama bu 660ti f/p urunu degıl yanı hesaplı degıl.. 7850 al hem hesaplı hem ust duzey ekran kartı.. ben phenom 965+7850 kullanıyrum ultra ayarlarda bf3, mw3 oynuyrum sıfır kasılma..

kardeş cevap için teşekkür ederim.aslında en mantıklısı bu.birde 7850 yi araştırıyım bakayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.