Şimdi Ara

amd phenom2 x4 için fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım işlemci için fan alıcam ama, karar veremedim. Gönlüm noctua fan + thermalthake soğutucu bloğundan yana olsa da o kadar para harcamaya gerek var mı bilemedim.

İşlemciyi çekebildiğim kadar yukarı çekicem elbet ama çok ta limitlerinin zorlamam tahminimce, en yüksek ve stabil durumda bırakırım. Sizce ne alayım bu nedenle?

Birde titan amanda kullanan arkadaşlar memnun mu gerçekten? Almaya değermi, bu arada ses önemli değil benim için. (illa en sessizi demiyorum ama odamda uçak çalışıyor intibası da yaratmasın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senko -- 20 Nisan 2010; 23:39:59 >

• noctua hava sogutma da başı cekıyor su aralar gerci ama yine de az para degıl...ama sunu da söylıyeyım noctua da olsa amanda da olsa hatta gecen arkadas aldı thorms hamer (xigmatek in idi galiba) termalright ultra da alsan ne alırsan al hava sogutma limitkere geldıgı ıcın max 1.5 voltajı kaldırıyor dıyebılırım..işlemcin ne bılemıyorum ama noctua bıle bir 965 i 1.5 voltta 55 c altında tutamıyor..
    sonuc olarak şöyle bır tablo cıkıyor fiyat performans olarak bakacak olursak..60-70 tl lık bır sogutucu 1.5 voltun altında kaldıgın sürece ne kadar o/c yaparsan yap yeterlı olacaktır..
    kendımden ornek vereyım..
    su an ocz galdyatör max kullanıyorum tek yaptıgım berarınde gelen fanı cıkartıp incelemesi de burda daha güclü bır fan taktım 1.475v 3.9 ghz max sıcaklık 56

1.5 in üzerine cıktıgında sıcaklıklar ucuyor resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 22 Nisan 2010; 12:39:57 >

• noctua, titan amanda gibi soğutucular çok iyi iş çıkartıyorlar testlere bakılırsa. ben 6000 devirlik stok fandan kurtulmak için sunbeam core-contact freezer siparişi verdim olumlar gayet olumlu fiyat açısındanda ideal eğer düşünürsen işini görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

noctua hava sogutma da başı cekıyor su aralar gerci ama yine de az para degıl...ama sunu da söylıyeyım noctua da olsa amanda da olsa hatta gecen arkadas aldı thorms hamer (xigmatek in idi galiba) termalright ultra da alsan ne alırsan al hava sogutma limitkere geldıgı ıcın max 1.5 voltajı kaldırıyor dıyebılırım..işlemcin ne bılemıyorum ama noctua bıle bir 965 i 1.5 voltta 55 c altında tutamıyor..
    sonuc olarak şöyle bır tablo cıkıyor fiyat performans olarak bakacak olursak..60-70 tl lık bır sogutucu 1.5 voltun altında kaldıgın sürece ne kadar o/c yaparsan yap yeterlı olacaktır..
    kendımden ornek vereyım..
    su an ocz galdyatör max kullanıyorum tek yaptıgım berarınde gelen fanı cıkartıp incelemesi de burda daha güclü bır fan taktım 1.475v 3.9 ghz max sıcaklık 56

1.5 in üzerine cıktıgında sıcaklıklar ucuyor resmen...

1.5 voltun üstüne çıktığında ki değerlerinin ss lerini koyarsan daha inandırıcı olabilirdin.

Böle şaçma sapan yorum olmaz 1.5 voltun üstüne zaten hiç bir hava sogutma ile çıkıp stabilize sağlayamazsın hatta benchmark bile alamazsın.!

Kaç kişi 1.5 volt üstünü görmüş bu forumda varsa koysun ss lerini bakalım,alkışlayalım.

Her zaman daha soğuk işlemci daha üstün performanstır.

Saygılar iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_VendettA -- 22 Nisan 2010; 19:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V_VendettA
    1.5 voltun üstüne çıktığında ki değerlerinin ss lerini koyarsan daha inandırıcı olabilirdin.
    Böle şaçma sapan yorum olmaz 1.5 voltun üstüne zaten hiç bir hava sogutma ile çıkıp stabilize sağlayamazsın hatta benchmark bile alamazsın.!
    Kaç kişi 1.5 volt üstünü görmüş bu forumda varsa koysun ss lerini bakalım,alkışlayalım.
    Her zaman daha soğuk işlemci daha üstün performanstır.
    Saygılar iyi forumlar.

Güzelde, alıntı yaparak yazdıklarını eleştirdiğin arkadaş da aynen bunları söylemiş, acaba yorumları okuyarak mı yapıyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.