Şimdi Ara

amd quad core sistem tavsiyesi ( ekran kartı hariç )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa topluyorum, ekran kartı gtx 260 var o yüzden yeni bir kart almıyacam. Diğerleride aşağıdakiler gibi totalde 1000 tl ediyor. Gençlik ne düşünür ?

Anakart
    İşlemci
    Thermaltake kasa veya Aopen kasa
    hdd
    ram

• AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    MSI 870A-G54 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    CORSAIR 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram (x2)
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
    XIGMATEK ASGARD-II PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    XIGMATEK BALDER INTEL LGA775/1156/1366 & AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

WorldCard 6 Taksit %20 İndirim : 832 TL
    Vatan Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    CORSAIR 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram (x2)
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
    XIGMATEK ASGARD-II PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    XIGMATEK BALDER INTEL LGA775/1156/1366 & AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

WorldCard 6 Taksit %20 İndirim : 832 TL
    Vatan Bilgisayar

• *soğutucu tavsiye etmişsiniz. yetersiz mi stock soğutucu işlemcinin?
    *965 955 işlemci çok fark yok mu ? gereksiz mi olur diyorsunuz ?
    *Anakart olmuşken iisi olsun istiyorum. Şimdiye kadar ne çektiysem anakartlar yüzünden çektim. Artık uğraşmak istemiyorum.
    *Ram konusuna bişey diyemiyorum açıkçası hiç bir fikrim yok. Corsair diyorsanız öyle olsun güveniyorum :D
    *Kasa konusunda da çok fikrim yok. PS leri tam değerleri verebiliyormu yoksa peak değerlermi ?
    *son olarak, ses sebebiyle falan mı samsung önerdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fir3blad3

*soğutucu tavsiye etmişsiniz. yetersiz mi stock soğutucu işlemcinin?
    *965 955 işlemci çok fark yok mu ? gereksiz mi olur diyorsunuz ?
    *Anakart olmuşken iisi olsun istiyorum. Şimdiye kadar ne çektiysem anakartlar yüzünden çektim. Artık uğraşmak istemiyorum.
    *Ram konusuna bişey diyemiyorum açıkçası hiç bir fikrim yok. Corsair diyorsanız öyle olsun güveniyorum :D
    *Kasa konusunda da çok fikrim yok. PS leri tam değerleri verebiliyormu yoksa peak değerlermi ?
    *son olarak, ses sebebiyle falan mı samsung önerdiniz ?

-malesef phenomların sogutucuları cok gurultulu
    -965 ıle 955 arasında 40 tl verılcek kadar fark yok hatta normal kulanmda fark etmessınz bıle
    -anakart msı g54 saten en ıyı f/p urunu yanı anakar gzl sıkıntı cektırmez sıze.
    -corsaır ramlerinden sıkayet eden gormedım ben.
    -kasadakı guc kaynagı 80+ guc veren bır psu yani kalıtelı sıstemın altndan cok rahat kalkar.

• Başka tavsiyesi olan var mı?
  • benzer öneriler gelir üzerinde fazla düşünmeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @levanesa nickli arkadaşımız saolsun aynı anakartı benim içinde önermiş ve forumda onun dısında bir çok kişi aynı anakart konusunda mutabık bende asus'un bir modelinde kalmıştım lakin bir açıklama yapmış arkadasımız onun içinde ayrıca teşşekkür ediyorum.Bu defa HDD 'de düşünür oldum ama sanırım onuda artık samsungtan yana düşünüyorum elektronik bilemiyorsun ne olacagını forumda memnun kalan kalmayan yarı yarıya WD mi Samsung'mu.Karar verdim alıyorum @levanesa arkadasımızın tavsiyesini.(Ya gider ya gelir hesabı )
    Ayrıca bir sorum olacak bilen bir arkadaş ta yazarsa sevinirim Xigmatek Red Scorpion 1283 bu sogutucuyu alacagım sistemde kullanabilmem için aparatı dönüştürücüsü varmıdır varsa nerden nasıl temin edebilirim????

• @FoxPark
    amd için içinde poşet var ondan çıkan parçaları kullanıcaksınız çay kaşığına benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

@FoxPark
    amd için içinde poşet var ondan çıkan parçaları kullanıcaksınız çay kaşığına benziyor

Üstad ürün bu bir yanlışlık olmasın diye link ekledim sorunsuz kullanabilirim değilmi bu sogtucuyu bu sistemde

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-s1283-red-scorpion-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46104

• am3 sokette sorunsuz çalışıyor.
    oraya yazmadıklarına bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.