Şimdi Ara

AMD radeon hd 6790 ekran kayması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, 5 ay önce her zaman olduğu gibi müziğimi açtım ve programdan 1 saati kurdum, sabah uyandığımda ekran kartına birşey oldu, ekranın bi kısmı kayıyo tam ekran ama sağ taraf solda güzküyo o diğer tarafa kayıyp falan, renkler de bi farklı çıkıyo, Ekran kartının driver'ını sildğim zaman böyle bir sorun olmuyo, ne zaman driver'ı kursam patates. nedir ne değildir nasıl çözerim bir fikri olan varsa çok yardımcı olur, okuldu falan 4 5 ay bi şekilde erteledim de artık yeter özledim :D teşekkürler..

• anlaşılan senlik bir durum yok driver kurmadan kartı kullanamazsın zaten driver ile bu hale geliyorsa donanım olarak göçmüş gibi geliyor forumda bunla ilgili firinlama işlemlerinden bahseden bir iki konu görmüştüm zamanında ama oda geçici bir çözüm
    ekran kartını pro teknik serviste arıza tespiti yaptırın muhtemelen kartın fiyatında tamir masrafı çıkar yada tamir edilemez bu daha kuvvetli ihtimal Yeni bir ekran kartı bakmaya başlarsın sanırım...

• fırınlamayı denemeden önce acaba olur mu diye düşünüyorum bir daha riske girmeyeyim hani yaza kadar idare etsin :D durup dururken de nasıl oldu ahh ah
  • başka tavsiyesi olan varmıdır :)
  • arkadaşlar ekran kartımı fırınladım, 200 derecede 10 dk pişirdim fırında, şuan eskisinden daha iyi çalışıyor :D aklınızda bulunsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.