Şimdi Ara

AMD Radeon HD 7970 saatler içerisinde tükendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence yalan olabilir hiç birşeye inanmıyorum. işte biz bu ürünü çok sattık kalite bu sizde alın demeye getiriyorlar sanırım.
  • şimdi bu kartları alanlar oyun için diyil bence kartın kendisini merak etikleri için alıyorlardır ee tabiki paralı kesim...
  • Bu ürettikleri ekran kartlarına Xbox'tan port edilmiş oyunları mı lâyık görüyor üreticiler ? Yazık biraz söz sahibi olsalar ya, kartlarının hakkını verecek yapımlar çıkmasında.

Şu kartlar çıkar çıkmaz almasalar ya. Bakın fiyatı nasıl da indiriyorlar. Sen kartı kapış kapış alırsan, adam der bunlara ne versek yiyiyorlar devam bu şekilde der.
  • Şu kartlara oyun çıkarmıyorlar doğru, ama çıkardıklarını da biz alıyor muyuz!? Orjinal PC oyunu kullanıyorum diye mesaj attım maytap geçmeyen kalmadıydı zamanında
  • ilk günden kactane olabilirkı nekadar büyük firma olursa olsun enfazla
    modeline gçre 20/25 tan vardır stoklarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Demek ekran kartlarına bu kadar para verenlerde varmş.

549 dolar abd'de büyük para değil ki? bize gelince uçuyor fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Bu ürettikleri ekran kartlarına Xbox'tan port edilmiş oyunları mı lâyık görüyor üreticiler ? Yazık biraz söz sahibi olsalar ya, kartlarının hakkını verecek yapımlar çıkmasında.

Şu kartlar çıkar çıkmaz almasalar ya. Bakın fiyatı nasıl da indiriyorlar. Sen kartı kapış kapış alırsan, adam der bunlara ne versek yiyiyorlar devam bu şekilde der.

keyifleri tıkırında. grafikleri hiçbişeye benzemeyen ama ekran kartlarını deli gibi kasan oyunlar için delice para harcayan bir kitle olduktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 9 Ocak 2012; 17:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Demek ekran kartlarına bu kadar para verenlerde varmş.

549 dolar abd'de büyük para değil ki? bize gelince uçuyor fiyatlar.

Ben şuan Türkiyedeki Fiyatlara göre demiştim Abdeye göre ucuz olabilir bana göre fazlaca lüks.
  • Ben nvidia seven biriyim ama yalan yok bu mimari beni çok heyecanlandırmıştı, bunu değil (malum 1920x1080 çözünürlüğe bu fazla gelir) ama 7950'yi almayı baya baya planlıyordum.. gel görki bu nasıl bir fiyazt 549 dolar yurtdışı burda 750dolar +kdv! hadi kdv'yi geçtim diğer 200 dolar gümrüktü ulaştırmaydı satıcı karıydı falan bu kadar çok olmamalıyıd sanki, resmen her elini süren 50 dolar ekleyip bir sonrakine göndermiş kartı!

gümrük 50 dolar
    ulaştırma 50 dolar
    distirbitör 50 dolar
    satıcı firma 50 dolar

bide üstüne KDV ohh suyundan da koy koy!
  • Evet gençler ilk inceleme kim yapacak
  • Buna bu parayı vericeğime gider 2 tane 6970 alırım daha ucuza gelir daha performanslı olur :DDdddd beyin bedava.

Eksileri görelim..
  • İlk incelemeyi merakla bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Evet ama voltaj ile 7970 1250mhz oluyor ve 6990degerlerini yakaliyor hatta bazintestlerde geciyor
    Tek gpu almak cogu zaman cift gpu karta gore avantajli

hay senin voltajını katır tepsin emi

kart 1700 lira,el insaf yahu

ama yok yok siz istediniz bunu,vur kırbacı acıma amd
  • Acaba bu ekran kartı PCI Xpress 2.0 dada çalışacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

quote:

Evet ama voltaj ile 7970 1250mhz oluyor ve 6990degerlerini yakaliyor hatta bazintestlerde geciyor

6990ında o.c performansını yabana atmamak lazım ama 7970 geleceğe yönelik güzel bir kart olabilir fiyatı düşerse sli kurulumu yapmak isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan tabi bakalım gtxx 600 serisi neler vericek

evet o.c ve gürültü olayı hıhı ayrıca uzun kullanımlarda stabil olmuyor 6990 maalesef hele bf3de anında kitlenir

bu arada ilk inceleme benden şubat başı gibi gelir heralde 2 adet özel model cf incelemesi yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 9 Ocak 2012; 18:13:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

quote:

6990ında o.c performansını yabana atmamak lazım ama 7970 geleceğe yönelik güzel bir kart olabilir fiyatı düşerse sli kurulumu yapmak isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan tabi bakalım gtxx 600 serisi neler vericek

evet o.c ve gürültü olayı hıhı ayrıca uzun kullanımlarda stabil olmuyor 6990 maalesef hele bf3de anında kitlenir

bu arada ilk inceleme benden şubat başı gibi gelir heralde 2 adet özel model cf incelemesi yapıcam

şimdiden hayırlı olsun dostum sabırsızlıkla bekliyorum testleri

• Bakalım indirim haberi ardından zam haber(ler)i de duyacak mıyız?

Bir de sayının belli olmaması kötü. HD5800 serisinde de benzer durum yaşanmıştı. Gerçi HD5800'ler çok daha iyi durumdaydı diyebiliriz. Çok daha yenilikçi ve uygun fiyatlıydı kartlar, doğal olarak stoklar hemen tükenmiş, uzun süre kart bulunamamıştı. Şimdi benzeri olacağını sanmam ama yine de stokların hemen tükenmesi 28nm üretiminin ne boyutta olduğunu düşündürüyor. Tabi bir de TSMC'nin 2011'deki tüm 28nm üretim bandının Apple'a ayrılmış olması da önemli.
  • Azın Dert Görmesin Cok Güldüm. Seni Tanımıyorum Ama Şu Mesajı Söylerkenki İfadeni Cok Merak Ettim Saygılar :=)
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd79703gbddr5-hd7970-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58327
    İsteyen alabilir türkiyeye gelmiş ama bu fiyat nedir arkadaş !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 9 Ocak 2012; 18:47:16 >
  • fiyat şahane alan olacak mı bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.