Şimdi Ara

AMD Radeon HD 8750M Kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer aspire e1-572g kullanıcıyısım

AMD Radeon HD 8750M ekran kartı var ve euro truck 2 'de orta grafık ayalarında dahı kasma yapıyor ; bu durum normalmıdır ?

• Değildir. Sürücüleri temizleyip yeniden yükleyip deneyin
  • euro truck problemli bir oyun diye biliyorum kartınızda sorun yoktur diye düşünüyorum
  • benim gtx 660 ti'dada aynı sorunları yaşıyordum medium ayarlarda dahi kasıyordu , sonra kendiliğinden düzeldi , format attım , kasadan ekran kartını çıkartıp taktım bu olaylardan sonra düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

benim gtx 660 ti'dada aynı sorunları yaşıyordum medium ayarlarda dahi kasıyordu , sonra kendiliğinden düzeldi , format attım , kasadan ekran kartını çıkartıp taktım bu olaylardan sonra düzeldi.

Adaminki laptop kafadan çikartamaz yani. Tek çare driver güncellemekde yada oyun orjinal ise update yapilmakda fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştirilebilir Grafiklerden oyunu Yüksek Performans olarak atayın, büyük ihtimalle dahili ekran kartı ile girdiği için kasıyordur. 7670M ile kasma yok bende. Masaüstünde sağ tıklayın, Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır'ı seçin, ordan atama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 18 Mayıs 2014; 13:17:19 >
  • değiştirilebilir ayarlardan yuksek performansa gectım sorun aynı ; oyunu silip yenı versıyonu yukluyucem
    gta4 de hemen hemen son grafıklerde oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATİ HD 6470M EKRAN KARTI SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sen driveri guncelle driverden kaynakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlarınız için teşekkrler , driver ve oyunu son surum yaptıkan sonra duzeldi byk ihtimal oyunun versiyonundan dolayı sıkıntı yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

benim gtx 660 ti'dada aynı sorunları yaşıyordum medium ayarlarda dahi kasıyordu , sonra kendiliğinden düzeldi , format attım , kasadan ekran kartını çıkartıp taktım bu olaylardan sonra düzeldi.

Adaminki laptop kafadan çikartamaz yani. Tek çare driver güncellemekde yada oyun orjinal ise update yapilmakda fayda var

Sorunun kaynağını bulmuşsun.
    Evet oyun orijinal ise son update kurulmalıdır.
    Bende update den önce orta-yüksek ayarda bile kalma takılma sözkonusuydu.Son update yi kurdum en yüksek ayarda dahi takılma yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.