İyi forumlar. Bir çok donanımsal, yazılımsal sorunumu sayenizde çözdüm arkadaşlar öncelikle bunun için hepinize teşekkür ediyorum..
Öncelikle Samsung Npc355v5c s0btr sahibiyim harici ekran kartım Amd Radeon 7670M , ilk aldıgımda sorun yoktu fakat bir süre sonra her ne olduysa fena kasma yapmaya başladı. Forumlarda aradım bazı çözümleri denedim ama başarısız oldum, driver yükselttim o da olmadı. Daha sonra spyware sorunu olabilir dedim, çünkü Pc de kasmaya başlamıştı, bir çok program denedim daha sonra Malwarebytes yükledim, full hale getirdim. Sistemi full tarattım 100'den fazla spy buldu, daha sonra oyuna girdigimde (Fifa 2013, full kalitede) hafif bir kasma daha vardı, ben de önemli dosyalarımı diğer harddiske attım ve Samsung Recovery kullanarak bilgisayarı ilk günkü haline getirdim, Fifa 13 ü tekrar kurdum, özellikler full bir şekilde, ve şimdi en ufak bir kasma olmadan oynayabiliyorum. Öncesinde Fps'm ortalama 20ydi , ama şimdi 60ın altına düşmüyor.. Yani tüm bunları denemenizi öneririm. Format atabilirsiniz ama spy dolu bir bilgisayarda formatın çok şeyi çözeceğini düşünmüyorum bu daha garanti olur. Özellikle Windows 8'de sistemle gelen driver iyi durumda oluyor. Yükseltince bir uyumsuzluk cıkabiliyor.
Özet : Malwarebytes yükleyin sistemi taratın temizleyin. Önemli dosyalarınızı yedekleyin. Recovery kullanın. Sistemi ilk haline getirin.