Şimdi Ara

AMD Radeon Ramdisk Programı İle Basitçe SSD nin 4 Katı Hız Elde Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programın deneme sürümü size 4 GB'lık sanal bir alan yaratabilme imkanı sunuyor. Programın özellikleri şu şekilde:

SSD'lerden daha yüksek hızlara çıkabilen okuma-yazma performansı artışı
    Yaratılan sanal alandaki verileri düzenli aralıklarla sabit harddiskinize yedekleme
    Yaratılan sanal alana dilediğiniz veriyi standart bir harddisk gibi kopyalayabilme
    Donanım montajı yapmadan sistem hızlandırma imkanı
    Hem Intel hem AMD sistemlerde çalışabilme
    Kolay kullanım ve konfigürasyon
    Uygulama profilleri arasında kolay geçiş yapabilmek için sanal diskinizin imajını alabilme ve dilediğiniz zaman imajlar arasında geçiş yapabilme
    İstediğiniz anda programı durdurabilme ve ya başlatabilme
    Programı efektif kullanabilmeniz için 4 GB üzerinde DDR3 bellekler ile denemek gerekiyor.
    Ben 16 gb ramimin 4 gb bölümünü bu şekilde yaptım,chrome ve photoshop u buraya kurdum gerçekten inanılmaz hız tavsiye ederim. Amd nin sitesinden indirebilirsiniz buyrun linki
    Eğer daha fazla alan istiyorsanız 10 dolar ödüyorsunuz ve sahip oluyorsunuz.Oluşturduğum ramdisk in hız testini SS de görebilirsiniz.Saniyede 5 gb ı geçen hıza çıktığını görüyoruz gerçekten inanılmaz,umarım işinizi görür.İyi forumlar.

AMD Radeon Ramdisk Programı İle Basitçe SSD nin 4 Katı Hız Elde Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 7 Şubat 2015; 14:57:05 >

• Daha önce de benzeri bir konu açılmıştı. Geçmişte kaldığı için unutulmuştur, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.