Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.602
Cevap
157
Favori
521.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2024)
Giriş

Aynen olabilir msı nin hiç bir ürününe ısınamadım nedense 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Yani ekran kartı, anakart gibi bileşenlerde tercih ederim ama güç kaynağı konusunda hiç olumlu yaklaşmıyorum bu markaya. Çünkü kendileri üretmiyor PSU'yu. Ürettirip üzerine marka basıyor. Pek sağlıklı gelmiyor bana açıkçası.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Valla ben anakart ekran kart hiç birine ısınamadım 

İşlemciyi BIOS'tan 4000 MHz ve 1.35V sabitlenmiş olarak kullanıyorum. İşlemciye tek müdahalem bu. İşlemci oyuna göre 70-80 arası değişiyor ve ısı da yavaş yavaş yükseliyor ama bu şekil test veya video dönüştürme yapınca birkaç saniye içinde fırlama yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Peki defaulta aldığınızda fark ediyor mu, ya da bu yaptığınız ayarla performans artışı mı oluyor? Ben de 5600 kullanıyorum da merak ettim.

Sıcaklık 70-80 arası kalabiliyorsa sorun yok derdim de yükseliyorsa sıkıntı olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    CPB açıkken boostlama yapınca voltaj yükselip düşüyor ya o zaman sıcaklık da anlık fırlayıp düşüyor diye sabit voltajda ve hızda çalışsın dedim 1.35'ten aşağı stabil olmayınca öyle bıraktım. Base 3.5, turbolu 4.4 oluyorken ben sabit 4GHz sabitledim hızı da. Çok anladığım bir şey de değil hani öyle forumdan yapanlardan görüp yaptıydım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam. Ben de hiç bilmiyorum olduğu gibi kullanıyorum hep. Bilen birine sormak lazım. 150W güç tüketimi olunca bi soru işareti oluştu kafamda çünkü TDP değeri 65W diye biliyorum bunları

Seninkinde kaça çıkıyor mesela?

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam o da pahalıymış ya FSP bakayım 5300 lira o.

Bende en yüksek 71 derece gördü, hikayeli oyunlarda 55-60 arasında takılıyor genelde. Online oyunda 71 civarında.

Yani rahatsız etmiyor ama bir de default halde bakayım o zaman. Mersin sıcağında böyle benim rakamlar.

Tabi oda sıcaklığı etken ama yine de 100'leri görmemesi lazım bence

Yan kapağı açıyorum, vantilatörü dibine çekiyorum, pencereden gelen serin hava direkt kasanın içinde ya 2 derece bile fark etmez mi? Ben anlamıyorum bu benim kasa buz gibi diyenleri. Radyatörü buzun içine koyasım var ama terleme yapıp işlemciye zarar verir mi bilemiyorum 😁

Acaba montaj hatası mı var bi normale alıp deneyin sorun devam ederse montaj kontrol edilir

Montajla ilgili bir şey olacağını sanmam. Çok titiz davranırım bu hususta. Belki macun mu miadını doldurdu acaba? Cooler Master macun almıştım 2 sene önce.

2 yılda bu denli bir artış olmaz. Default yapın bir bakalım sonuç ne olacak.

Defaulta aldım ve Watt 77,7'yi aşmıyor. MSI Afterburner stabil veri vermiyor sanırım; OCCT 3600 gösterirken Afterburner 4450Mhz gösteriyor işlemciyi.

Karşıyakalıyoutube
    OCCT test
    https://www.youtube.com/watch?v=t_aBf8ET0Mo
    Teşekkür ederim hocam yıllardır konsol var son zamlardan sonra yanına PC alayım dedim gaming laptop vardı onunla pek takilamadim ama steam ve epicten oyun toplad eritmenin zamanı geldi alışırsam PC tarafında steam deck ve pc devam ederim bir süre

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphirerx-6700-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html

Su sistemi aldım işlemci soğutucusu les onu anladım yıllardır PC toplamadigim halde bunu sokup yeni takacağım sipariş verdim ayrıca ama yıllardır hiç uğraşmadım sokup yenisini takmak kolay bir işlem mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Basit hocam. Hele ki intelde çocuk oyuncağı. AM4 soketli AMD işlemcilerde işlemci soğutucuyla birlikte çıkıyordu :D

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.